Μετά από μερικά χρόνια παύσης, οι DERTOUR Austria και REWE Austria Touristik συμπεριλαμβάνουν το όμορφο νησί της Θάσου στα προγράμματα διακοπών τους για το φετινό καλοκαίρι.

Οι δύο tour operators, προσφέρουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να επισκεφθούν το ελληνικό νησί από τα μέσα Ιουνίου 2022 έως και τα τέλη περίπου Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, από τις 14 Ιουνίου έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2022, η Austrian Holidays θα πετάει σε εβδομαδιαία βάση, απευθείας από τη Βιέννη προς την Καβάλα, από όπου θα μπορούν δια θαλάσσης να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους, τη Θάσο, η οποία ξεχωρίζει για τους γραφικούς κόλπους και τις απομονωμένες παραλίες, αλλά και για τις δυνατότητες που προσφέρει για πεζοπορία.

Μια σειρά από ξενοδοχεία στην Ελλάδα, όπως τα SENTIDO Thassos Imperial, Alea Hotel & Suites, COOEE Houses Astir Notos, Mediterranean Beach Ηotel, Thassos Grand Resort, Hotel Aegean Sun, Korina, Ocean Beach ή το πολύ γνωστό Makryammos Bungalows, προσφέρονται αποκλειστικά στην αυστριακή αγορά μέσω των DERTOUR, ITS και JAHN REISEN.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Τρίτη, με αναχώρηση από τη Βιέννη στις 4.15 μ.μ. και άφιξη στην Καβάλα στις 7.05 μ.μ. και με αναχώρηση από την Καβάλα στις 7.50 και άφιξη στη Βιέννη στις 8.40 μ.μ.

Οι τουριστικοί πράκτορες προσφέρουν ευέλικτη πολιτική ακύρωσης κρατήσεων.

ΠΗΓΗ www.money-tourism.gr

Προηγούμενο άρθροΟικονομική στήριξη Πολιτιστικών Συλλόγων Έβρου ζητάει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
Επόμενο άρθροΟ Κώστας Χατζηαναγνώστου πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Αλεξανδρούπολης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών