Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης

Εάν διοργανωθεί από οποιονδήποτε επίσημο και νόμιμο φορέα του βορείου Έβρου διαμαρτυρία , κινητοποίηση ,συλλαλητήριο για την μη επέκταση της δομής λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο εμείς θα συμμετέχουμε με όλες τις δυνάμεις μας !

Η ανάπτυξη και προάσπιση του Εβρου και της Θράκης δεν γίνετε με καμία επέκταση δομών η φυλακών η όπως αλλοιώς θέλουν να τις ονομάσουν .

Ο Έβρος και η θράκη χρειάζονται έργα αναπτυξιακά ,έργα υποδομής στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα , έργα ουσίας ,έργα που να συγκρατούν τους ανθρώπους στην περιοχή .

Το ακριβό κόστος παραγωγής , το ενεργειακό , και όλα τα αλλά προβλήματα του χώρου μας είναι μηδαμινά μπροστά στην ασφάλεια και τα προβλήματα της περιοχής και της χώρας μας .

Για αυτούς και πολλούς ακόμη λόγους καλούμε δημόσια προς συστράτευση όλους τους αγροτικούς και κτηνοτροφικούς συλλόγους του Εβρου και της Θράκης ότι εφόσον γίνει μια συντονισμένη διαμαρτυρία από επίσημο φορέα να ενώσουμε τις φωνές μας και να συμμετέχουμε με όλες τις δυνάμεις μας .

Ο Έβρος και η Θράκη είναι πάνω από κάθε κομματικό , παραταξιακό , προσωπικό συμφέρων !

Προηγούμενο άρθροΠαύλος Μιχαηλίδης: “Πρέπει να μεταφερθεί το νέο κλειστό γυμναστήριο στα 26 στρέμματα πάνω από την Χιλή ώστε να σωθεί το αλσύλλιο δίπλα από το κολυμβητήριο… Αν συμφωνεί η δημοτική αρχή…”
Επόμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Διασωληνώθηκε παιδί 2 ετών που νόσησε με κορονοϊό