Κάθε καλοκαίρι, η Πολιτεία και οι πολίτες βρίσκονται σε επιφυλακή για να προλάβουν πυρκαγιές που προκαλούνται από καύσωνα, ισχυρούς ανέμους αλλά και ανθρώπινα λάθη καίγοντας δάση, καταστρέφοντας περιουσίες και απειλώντας ανθρώπινες ζωές.

Φέτος στη Θράκη ελλοχεύει ένας μεγάλος κίνδυνος για αναζωπύρωση μιας διαφορετικής, άκρως επικίνδυνης πυρκαγιάς η οποία δεν προκαλείται από καύσωνα αλλά από μυαλά που πήραν και πάλι αέρα.

Αυτή η φωτιά δεν απειλεί δάση ! Απειλεί ψυχές και συνειδήσεις !

Ως επίδοξος “Εμπρηστής”, εμφανίστηκε και πάλι ο γνωστός “πατέρας” που για 4-5 χρόνια φλέρταρε (και όπως φαίνεται συνεχίζει να φλερτάρει) με την ιερωσύνη και την αγιότητα χρησιμοποιώντας όμως παράδοξες μεθόδους.
Στο παρελθόν γίναμε κοινωνοί απίστευτων πράξεων που υποκινήθηκαν από αυτόν, όχι με γενναιότητα και καθαρότητα αλλα με θρασυδειλία στο σκοτεινό παρασκήνιο. Έβαζε τα υποχείρια του, να βγάζουν τα κάρβουνα από την δαιμονική φωτιά του!

Ως ρομποτοειδή μοίραζαν έντυπα με χυδαίο και πρόστυχο περιεχόμενο εναντίον του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως και άλλων κληρικών, απειλούσαν όποιον ήταν απέναντι τους, την ώρα που αυτός με το μειλίχιο ύφος του προσπαθούσε να πείσει και να ψήσει “καλούς καγαθούς” (κατά την αρχαία Αθήνα του Πλάτωνα) και εύκολους πιστούς, ότι πρεσβεύει την Αγάπη, την Ζωή και το Φως

Αυτός ο συνειδητά ασυνείδητος πρέσβης της αντίφασης, εμφανίζεται και πάλι με μια ορθάνοιχτη αγκαλιά γεμάτη αγκάθια, έτοιμος να πυρπολήσει την αληθινή πίστη, τους ηθικούς κανόνες, τα θεμέλια της οικογένειας και τους συναισθηματικούς κόσμους ανθρώπων που ανυποψίαστοι κρατούν ανοιχτά τα αυτιά τους στα κελεύσματα του.
Βασική του αρετή είναι η άκρατη φιλαυτία, η οποία εξοντώνει κάθε αναστολή στο βωμό της επιτυχίας των προσωπικών στόχων και συμφερόντων.

Ο Ιούδας πρόδωσε τον Χριστό για 30 αργύρια !

Άραγε σήμερα πόσα ΡΟΥΒΛΙΑ αξίζει να πουλήσεις την ψυχή σου στο Διάβολο;

Προηγούμενο άρθρο“Διαδικασία καταγγελίας για μη τήρηση όρων ευζωίας ζώου μέσω email”
Επόμενο άρθροΟ Κυριάκος Βελόπουλος ζητάει να ενταχθεί η Σαμοθράκη σε καθεστώς μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ