Όπως στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι στις 2 Οκτωβρίου, έτσι και στο σημερινό, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΟ Ορεστιάδας έμειναν στο ισόπαλο 2-2 καθώς δεν έπαιξαν 5ο σετ.

Στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη ήταν αυτή που πήρε το πρώτο σετ με 25-19, ενώ έκανε και το 2-0 με 28-26. Οι φιλοξενούμενοι όμως έκαναν την αντεπίθεση τους και μειώνοντας αρχικά σε 2-1 με 25-21, έφτασαν στην ισοφάριση, κατακτώντας με 25-22 το 4ο σετ.

Τα σετ:25-19, 28-26, 21-25.22-25

Αυτός ήταν και ο τελευταίος φιλικός αγώνας και για τις δύο ομάδες. Το επόμενο παιχνίδι είναι επίσημο καθώς αμφότερες ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους στη Volleyleague. Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου λοιπόν στις 18:00 η Ορεστιάδα υποδέχεται τον Ηρακλή και ο Εθνικός φιλοξενείται από τον Άρη.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Σάκης Μουστακίδης): Κασαμπαλής, Τουρανιάνιν, Α. Δαλακούρας, Κ. Δαλακούρας, Σούλιαγιτς, λ- Δαρίδης, Ίλιτς, Βλαχόπουλος, Τσέλιος, Χαραλαμπίδης

ΑΟ Ορεστιάδας (Γιόχαν Ίσακσον): Αμπουίλα, Ριζόπουλος, Βουκασίνοβιτς, Μίλιτς, Γκούσταφσον, Χήρας, λ- Κωνσταντινίδης, Πεντίδης, Χουσίδης, Λαχτάρας, Αντωνιάδης, Σκαρλατίδης, Οικονόμου

Ο Θωμάς Δημητριάδης δεν αγωνίστηκε καθώς βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Επιμέλεια – Φωτογραφίες: Κοσμάς Πανταζής – Γιάννης Ναλμπάντης

Προηγούμενο άρθροΤα φασιστοειδή κάνουν τη βρώμικη δουλειά για τα αφεντικά τους, επιτίθενται με μανία στα πανό του ΠΑΜΕ
Επόμενο άρθροΠεριφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης: Πληρωμές 48,5 εκατ. ευρώ στο νέο ΕΣΠΑ