Το Επιμελητήριο Έβρου στα πλαίσια της ενίσχυσης των ανταποδοτικών υπηρεσιών, έχει προμηθευθεί εκθεσιακό χώρο στην  “5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης”. Ο χώρος διατίθεται στα μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου Δωρεάν για την προβολή της δραστηριότητας τους. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 26 Μαρτίου 2017, στο Κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης», στην Ξάνθη. Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και 13 Μαρτίου, 2017.

Η «5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης» αποτελεί ένα εκθεσιακό θεσμό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης με πανελλήνια προβολή και  χιλιάδες επισκέπτες.

Υπάρχει σχεδιασμός από την διοργανωτική αρχή, για παράλληλες εκδηλώσεις στις μέρες της έκθεσης, καθώς και μια μελετημένη και εκτεταμένη διαφημιστική προβολή, που έχει στόχο την εξασφάλιση της προβολής και υψηλής επισκεψιμότητας.

Τα μέλη που ενδιαφέρονται να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην “5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης” καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο (link):

Φόρμα συμμετοχής: https://goo.gl/forms/t9vV4gd0VO0XSkO93

Με την παραλαβή της φόρμας το αρμόδιο τμήμα θα επικοινωνήσει με τους ενδιαφερομένους για τις διαδικασίες συμμετοχής (χωροθέτηση κ.α.). Επιπρόσθετα με την συμμετοχή τα μέλη θα παραλάβουν τον πρότυπο οδηγό συμμετοχής σε Έκθεση με το Επιμελητήριο Έβρου. Σκοπός του οδηγού είναι η κατάρτιση των μελών και στόχος η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της εταιρικής παρουσίας, τόσο σε επίπεδο προετοιμασίας όσο και τακτικών.

Τα μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν για διευκρινήσεις με το τμήμα Μάρκετινγκ του Επιμελητηρίου Έβρου για θέματα σχετικά με την συμμετοχή στο Τηλ. 2551035848 (εσωτ. 21) και στο mail: marketing@evroschamber.gr

Το Επιμελητήριο Έβρου παραμένει δίπλα στις επιχειρήσεις της Π.Ε. Έβρου, και σχεδιάζει εργαλεία και μέσα για την στήριξη των μελών. Σκοπός μας είναι η στήριξη των μελών μας  και κύριος στόχος η παροχή μέσων και εργαλείων για την ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Προηγούμενο άρθροΕκλογή μελών του Προεδρείου του Περιφερειακού ΑΜΘ και του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΔημοσχάκης: “Να επισκεφτεί τον Έβρο ο Υπουργός Υποδομών και να δώσει λύσεις για τον Κάθετο Οδικό Άξονα της Νέας Εγνατίας Αρδάνιο – Ορμένιο”