Μετά την συνάντησή των τεσσάρων υποψηφίων Δημάρχων κυρίου Τοκαμάνη,Σκίνδρη ,Ρωμύλου  και κυρίας Καραφειζη για μια προσπάθεια για ενιαίο ψηφοδέλτιο,που φαίνεται ότι δεν είχε αποτέλεσμα .

Βαδίζουμε προς την τελική ευθεία των πιο κρίσιμων δημοτικών εκλογών για τον Δήμο Διδυμοτείχου καλώ τους υπόλοιπους υποψηφίους Δημάρχους πλην του νυν,να πρυτανέψει  η λογική και η σοβαρότητα,να αφήσουμε πίσω τις φιλοδοξίες και τα εγώ μας και να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο με όραμα και δημιουργία για τον ιστορικό τόπο μας.

Κινδυνεύει ο τόπος μας να χάσει και το ΤΕΙ Νοσηλευτικής και από την άλλη κινδυνεύει ο τόπος μπρος στους υποψήφιους δεκανίκια που στήνουν.

Η μερικοί για να σταματήσουν για άλλη μια φορά μια πορεία ανάπτυξης του τόπου,παρασύροντας τους πολίτες κλέβοντας για άλλη μια φορά την ψήφο τους.

Κύριοι αφήστε την προσδοκία την καρέκλα και δείτε τον τόπο και τους πολίτες τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος κύριος Σκίνδρης που κατεβαίνει εκτάκτως μετά τις γιορτές για να συναντήσει κορυφαία στελέχη στα υπουργεία και για το Νοσοκομείο και για το ΤΕΙ Νοσηλευτικής

Προηγούμενο άρθροΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Μουσικοχορευτικός Μαραθώνιος Ζωής της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. όπου χάρισε πολλά χαμόγελα στα Άτομα με Αναπηρία
Επόμενο άρθροΝικόλαος Παπανικολόπουλος: “Το 2018 κερδίσαμε υποσχέσεις… και χάσαμε ευκαιρίες” – “Πρέπει να ξεκινήσει το 2019 η διαγωνιστική διαδικασία για το Λιμάνι”