Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνιών Βιομηχανιών Έβρου και η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» διοργάνωσαν για 2η συνεχή χρονιά έκθεση με τοπικά παραγόμενα προϊόντα.

Πρόκειται για ένα διήμερο γευσιγνωσίας και προβολής τοπικά παραγόμενων προϊόντων από μεταποιητικές επιχειρήσεις του Έβρου με σκοπό την ανάδειξη και προβολή των παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής στους πολίτες της Αλεξανδρούπολης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, στρατιωτικοί σεφ μαγείρεψαν Εβρίτικες συνταγές τις οποίες οι επισκέπτες της έκθεσης δοκίμασαν

Το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός Γεύσης με συνταγές που δένουν την παράδοση με τις σύγχρονες ανάγκες.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Π.Α.Μ.Θ. Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Επιμελητηρίου Έβρου.

Οι γεύσεις και τα προϊόντα του Έβρου βρέθηκαν στο επίκεντρο το διήμερο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2018 στο κέντρο της πόλης, στον πεζόδρομο παραπλεύρως της Λέσχης Αξιωματικών.

Η μουσική επένδυση του χώρου έκθεσης από την Στρατιωτική Μουσική της ΧΙΙ Μεραρχίας.

 

Προηγούμενο άρθροΠανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Κήπων , στα ελληνοτουρκικά σύνορα
Επόμενο άρθροΟ Σύλλογος Ποντίων Αλεξανδρούπολης “ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΜΝΗΜΙΟΣ” στις εκδηλώσεις “Μνήμες… Ελπίδες” (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)