Δ.Ε.Υ.Α.Α.

ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΒΑΝΤΑ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι :

🚧Στον καθαρισμό και στην απολύμανση φρεατίων ομβρίων υδάτων (βρόχινων) προχώρησε η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Α. στον οικισμό του Άβαντα, ουτοσώστε να διασφαλιστεί ή υγιεινή των κατοίκων του Δήμου μας, η αποφυγή πλυμμηρικών φαινομένων, αλλά και των λιμναζόντων νερών στις οδούς του οικισμού.

Όπως διακρίνεται και στο φωτογραφικό υλικό τέτοιες ενέργειες είχαν να γίνουν πολλά χρόνια και δυστυχώς όλοι οι οικισμοί όπως και ο Άβαντας ήταν εντελώς παραμελημένοι σε όλα τα επίπεδα και δεν ήταν στην άμεση προτεραιότητα της προηγούμενης διοίκησης⚰️.

👷🏻‍♂️Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους της υπηρεσίας για την αποτελεσματικότητα τους, διότι έδρασαν για ακόμη μια φορά με επαγγελματισμό!

💧Στη συνέχεια η υπηρεσία θα προβεί σε αντίστοιχες ενέργειες καθαρισμού και απολύμανσης φρεατίων στους οικισμούς του Δήμου, τηρώντας το πρόγραμμα εργασιών καθαρισμού ομβρίων υδάτων που έχει βγεί από την διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Α. .

👨‍👩‍👧‍👧Στόχος ή καθημερινότητα των πολιτών όλου του Δήμου!

ΤΩΡΑ

ΠΡΙΝ

Προηγούμενο άρθροΤο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης φωταγωγήθηκε μπλέ για Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη
Επόμενο άρθροΔώδεκα μίλια τώρα – “Άλλο, οι προ πολιτικής ιδέες, και άλλο είναι η προπολιτική” (γράφει ο Χρήστος Κηπουρός)