Η Νίκη Κεραμέως τελικά είναι θεούσα ή σατανίστρια;

Εκτελεί τις εντολές των πιο σκοτεινών κύκλων της συντηρητικής θεοκρατίας ή τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες του Εωσφόρου, ή μήπως τελικά είναι διπλός πράκτορας και του Θεού και του Διαβόλου; Αυτά θα μπορούσαν να είναι χιουμοριστικά και κωμικά ερωτήματα μιας απίστευτης ιστορίας που εκτυλίσσεται εδώ και λίγες ώρες στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με πρωταγωνιστή έναν αναπληρωτή καθηγητή Νομικής, ο οποίος παραιτήθηκε μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξης. Όμως τα πράγματα εκτός από κωμικά φαίνεται πως είναι και τραγικά.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο αναπληρωτής καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, πήρε τηλέφωνο στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus και ζήτησε να παρέμβει.

Στο εικοσάλεπτο παραλήρημα του, ο καθηγητής ξεκίνησε με σφοδρή επίθεση κατά της Νίκης Κεραμέως και της απόφασης του υπουργείου παιδείας να γίνονται στα πανεπιστήμια τα μαθήματα εξ αποστάσεως.

Ο κ. Βαθιώτης έκανε λόγο για ψηφιακό κελί, στο οποίο είναι εγκλωβισμένος και χαρακτήρισε την οθόνη του υπολογιστή όπου κάνει μάθημα ως αισχρή. Στη συνέχεια όμως, ξέσπασε λέγοντας πως όλα αυτά γίνονται επειδή η Νίκη Κεραμέως ακολουθεί τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Συνέχισε λέγοντας επι λέξη “μας έχει καταντήσει καθηγητικούς αυνάνες η κ. Κεραμέως, βλέπω τη φάτσα μου και όχι το πρόσωπο των παιδιών. Αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι αυτό τον τρόπο”.

Στη συνέχεια, ο κ. Βαθιώτης ανέφερε μόνος του ότι παραβίασε τα μέτρα για τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις που ισχύουν το τελευταίο διάστημα, αφού. όπως είπε, “μία ημέρα πριν επιβληθεί το κλείσιμο των καταστημάτων κατάφερα να συγκεντρώσω τους φοιτητές μου σε μια ταβέρνα της Κομοτηνής για να γνωρίσω το πρόσωπα τους από κοντά . Ηρθαν περίπου 35 άτομα!”

Λίγο αργότερα αποκάλυψε ότι πήρε τηλέφωνο στον ραδιοφωνικό σταθμό προκειμένου το τελευταίο του μάθημα να μην γίνει μπροστά στην αισχρή οθόνη του υπολογιστή, όπως είπε, αλλά ενώπιον των αυτιών των ακροατών και δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου.

Για να δικαιολογήσει αυτή του την απόφαση έκανε λόγο για καταγγελία που πήγε στο πανεπιστήμιο από φοιτητή περί ανάρμοστης συμπεριφοράς του που συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα. Όταν κλήθηκε να εξηγήσει τι σημαίνει ανάρμοστη συμπεριφορά, ο κ. Βαθιώτης είπε ότι ο φοιτητής τού προσάπτει την κατηγορία πως διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, παραπλανά και προπαγανδίζει σχετικά με τον κορονοϊό. Μάλιστα, ο κ. Βαθιώτης χαρακτήρισε την καταγγελία του φοιτητή ως κατάπτυστο κείμενο που φαίνεται να συντάχθηκε από εγκάθετο πανεπιστημιακό πρόσωπο, ο οποίος προσπαθεί να ελέγξει τις γνώσεις που μεταδίδει στους φοιτητές.

Απίστευτο: Καθηγητής Νομικής στην Κομοτηνή παραιτήθηκε καταγγέλλοντας την Κεραμέως ως... σατανίστρια - "Εχουμε δικτατορία"

Καθώς συνεχιζόταν η ραδιοφωνική τοποθέτηση του κ. Βαθιώτη, γίνονταν φανερό ότι ο ίδιος εκτός από αρνητής του κορονοϊού είναι και αρνητής των εμβολίων, αφού, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, το μάθημα που ήταν έτοιμος να διδάξει και του απαγορεύτηκε μετά την καταγγελία του φοιτητή είχε για τίτλο “Συναίνεση του πολίτη στο κινδυνώδες εγχείρημα του μαζικού εμβολιασμού”.

Όσο περνούσε η ώρα, ο λόγος του κ. Βαθιωτη γινόταν όλο και περισσότερο παραληρηματικός, με επίθεση κατά του πρωθυπουργού τον οποίο χαρακτήρισε δικτάτορα και τύραννο αλλά και κατά του Νίκου Χαρδαλιά σχολιάζοντας την πρόσφατη εμφάνισή του στην Θεσσαλονίκη όπου φορούσε διπλή μάσκα.

“Αντίκρυσα τον Χαρδαλιά να φοράει δύο μάσκες και να τον ακούω να μιλάει για νέο στέλεχος του ιού προσπαθώντας να μας καθησυχάσει. Τον έβλεπα να μιλά για ένα απάνθρωπο αναβαθμισμένο σχέδιο κατά των Ελλήνων και να λαχανιάζει μπροστά στην κάμερα χωρίς να αισχύνεται με αυτό το θέαμα. Εχω αποφασίσει να ταρακουνήσω τον Ελληνικό λαό, δεν έχουμε πλέον χρόνο τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων”.

Ο κ. Βαθιώτης ξεπερνώντας σε φαντασία και ψεκασμένο λόγο και τη Ραχήλ Μακρή, έφτασε να ισχυριστεί ότι η κυβέρνηση θα φέρει στην Ελλάδα και το πρωκτικό τεστ για τον κορονοϊό που χρησιμοποιείται στην Κίνα και όπως είπε χαρακτηριστικά “θα μπουν μέσα στα σπίτια μας και θα μας βιάσουν”.

“Τώρα έχουν σκοπό να μας βάλουν και δεύτερη μάσκα, θα φέρουν και τα πρωκτικά τεστ που ακούμε. Που θα φτάσει ο εξευτελισμός του ανθρώπου; Θα μπουν μέσα στα σπίτια μας και θα μας βιάσουν. Ο Χίτλερ έχει επιστρέψει σε αναβαθμισμένη εκδοχή, φτιάχνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Γερμανία για τους αρνητές του κορονοϊού”, είπε.

Ως αντίσταση σε όλα αυτά. ο κ. Βαθιώτης πρότεινε όλοι οι καθηγητές και όχι μόνο, να αρχίσουν να παραιτούνται προκειμένου να παραλύσει το κράτος.

“Ο Χιτλερ είναι πάλι εδώ αν όλοι αρχίσουμε να παραιτούμαστε το κράτος θα παραλύσει αν δεν παραιτούμαστε και συμπράττουμε σε αυτή τη δικτατορία τότε την επιδοκιμάζουμε και την υποθάλπουμε.Δεν είμαι πια απαραίτητος στο πανεπιστήμιο είμαι απαραίτητος στην πατρίδα μου, θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Ελλάδα και στην Θρησκεία μου”, σημείωσε ο ίδιος.

Ομως, όλες αυτές τις θεωρίες ο κ. Βαθιώτης δεν τις είπε μόνο στο ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά όπως φαίνεται και από το προφίλ του στο facebook τις γράφει και τις πιστεύει εδώ και πολλούς μήνες που διδάσκει στο πανεπιστήμιο, αφού στην αρχική του σελίδα χαρακτηρίζει τη χρήση μάσκας ως μετατροπή του ανθρώπου σε ζόμπι και τον εμβολιασμό όσο μετατροπή του ανθρώπου σε ζόμπι κατά τον γονότυπο.

Μάλιστα, δημοσιεύει και φωτογραφία του Νίκου Χαρδαλιά από την πρόσφατη επίσκεψη του στην Θεσσαλονίκη που φοράει διπλή μάσκα και τον χαρακτηρίζει “δίμασκο ανθρωποειδές. Αργά χθες το βράδυ ο κ. Βαθιώτης έσβησε την συγκεκριμένη ανάρτηση από την σελίδα του στο Facebook.

αναρτηση καθηγητη

Το τραγικό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής εθεωρείτο μέχρι και πρόσφατα ως ένας από τους καλύτερους καθηγητές του Ποινικού Δικαίου και πολύ αγαπητός από τους φοιτητές , αλλά, όπως φαίνεται, όλα άλλαξαν με την έναρξη του κορονοϊού πέρυσι τον Μάρτιο. Μάλιστα φίλοι του καθηγητές σε ανάρτηση τους στο Facebook ανέφεραν ότι δεν θέλουν να χάσει το πανεπιστήμιο τον Βαθιά , ότι δεν θέλουν να χάσουν το φίλο τους, ότι δεν θέλουν ο φίλος τους να χάσει τα μυαλά του εξαιτίας της πανδημίας.

ΠΗΓΗ www.thetoc.gr

Προηγούμενο άρθροΆνοιξε η πλατφόρμα για τα 400 ευρώ στους επιστήμονες – Εκπνέει σήμερα (5/2) η προθεσμία για τις αναστολές Φεβρουαρίου
Επόμενο άρθροΠέφτουν οι υπογραφές ΥΠΕΝ – Eldorado για τα μεταλλεία Χαλκιδικής