Με το σήμα ΚΑΝΩΝ θα πιστοποιούνται στο εξής τα μοναστηριακά προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Τη σφραγίδα αυτή θα μπορούν να παίρνουν για τα προϊόντα τους και μικροί παραγωγοί από όλη την Ελλάδα.

Η σήμανση αναμένεται να υπάρχει στα πρώτα προϊόντα που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις μέχρι το τέλος του 2018.

Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων του Νομού Έβρου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην Αλεξανδρουπολη παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ και προέδρου της «ΚΑΝΩΝ» κ. Γιώργου Καββαθά

Αρχικά το Σήμα «ΚΑΝΩΝ» θα υπάρχει στην Ελλάδα , στην Κύπρο και την Ρωσία, και στη συνέχεια σε Βουλγαρία  και Σερβία, ώστε οι καταναλωτές να έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα προϊόντα αυτά, σε αντιστοίχιση του Καθολικού προτύπου που είναι το monastic.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και πρόεδρος της «ΚΑΝΩΝ» Γιώργος Καββαθάς, δήλωσε ότι αυτή η προσπάθεια είναι ιδιαίτερα σημαντική όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά για το σύνολο των ομόδοξων χωρών καθώς θα βοηθήσει τόσο τους μικρούς παραγωγούς όσο και τις Μοναστικές Κοινότητες να διασφαλίσουν τα προϊόντα τους έναντι όποιας «κακής πρακτικής» καταστρατηγεί την μοναδικότητά τους.

Προηγούμενο άρθροΜέχρι 18 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για απαλλαγή από δημοτικά τέλη κενών ακινήτων
Επόμενο άρθροΖωή Κωνσταντοπούλου: “Ο κ. Καμμένος, αν πράγματι ήθελε να εμποδίσει την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή, είχε και έχει την δυνατότητα να το κάνει…”