Καιρός να ψηθούμε και πάλι!

Μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σάρωσαν τη χώρα έρχεται και πάλι καύσωνας με τον υδράργυρο να ξεπερνάει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για αύριο, Πέμπτη (30/06/2016) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Το μεσημέρι και το απόγευμα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί. Η θερμοκρασία από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 και στις Κυκλάδες έως 30 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή (01/07/2016) ο καιρός γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Το Σάββατο (02-07) και την Κυριακή (03-07) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα (04-07) και την Τρίτη (05-07) ο καιρός γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Προηγούμενο άρθροΔείτε το πόρισμα για τις εγκαταστάσεις του παλαιού Νοσοκομείου, επί της οδού Δήμητρας από το Δικηγορικό Σύλλογο Αλεξ/πολης
Επόμενο άρθροΕπίτιμος δημότης Καβάλας, ο Προέδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος