Μπορεί αυτές τις μέρες ο καιρός να μην θυμίζει σε τίποτα μέσα Ιανουαρίου, όμως από την Παρασκευή επανέρχεται δυναμικά η κακοκαιρία με χιόνια, παγετό και χαμηλές θερμοκρασίες. 

Παρασκευή 15/01

καιρός: στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και βαθμιαία τα νησιά του ανατολικού αιγαίου νεφώσεις με βροχές και από το απόγευμα στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες και τη νύχτα χιονοπτώσεις στα ορεινά των βορειοτέρων περιοχών. Στην υπόλοιπη χωρά παροδικές νεφώσεις με λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές το βράδυ.

άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία πρώτα στο Ιόνιο και από το βράδυ στο Αιγαίο 7 μποφόρ. 

θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Σάββατο 16/01

καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια ορεινά, σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα ενταθούν και θα επεκταθούν ανατολικότερα ενώ χιόνια θα πέσουν και σε ημιορεινές περιοχές στα βόρεια.

άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα πελάγη 8 μποφόρ οι όποιοι σταδιακά στα βορειοδυτικά θα στραφούν σε βόρειους με την ιδία ένταση.

θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Κυριακή 17/01

καιρός: κακοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Νεφώσεις με βροχές, χιονιά στα ορεινά -ημιορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια θαλασσιά και παραθαλάσσια τμήματα. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα. Βαθμιαία εξασθένηση στα βορειοδυτικά το βράδυ.

άνεμοι: στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 7 με 9 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση.

θερμοκρασία: σε περαιτέρω πτώση σε όλη τη χωρά.

www.dikaiologitika.gr

Προηγούμενο άρθροΔείτε το ψήφισμα των παραγωγικών φορέων του νομού Έβρου με θέμα το ασφαλιστικό
Επόμενο άρθροΑπολογισμός περιοδικής έκθεσης Μουσείου Ακρόπολης «Σαμοθράκη. Τα μυστήρια των μεγάλων θεών»