Την παραμονή της στην Α2 του βόλεϊ θέλει να σφραγίσει από σήμερα η Νίκη Αλεξανδρούπολης επικρατώντας του Α.Σ. Ιωαννίνων στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», σε ματς που ξεκινάει στις 7 το απόγευμα.

Τη νίκη κόντρα στα Γιάννινα θέλουν σήμερα τα κορίτσια του Ιπποκράτη Δήμητσα έτσι ώστε να γιορτάσουν το βράδυ την Τσικνοπέμπτη, αλλά κυρίως να γιορτάσουν την παραμονή τους στην Α2. Στόχος είναι οι 3 πόντοι που θα δώσουν στην ομάδα του Έβρου την παραμονή χωρίς να περιμένει άλλο αποτέλεσμα. Απέναντι της η ομάδα της Ηπείρου που επίσης παλεύει για την παραμονή όντας δύο βαθμούς πίσω από τη Νίκη. Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι είναι για την 17η και προτελευταία αγωνιστική, ενώ στην τελευταία η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έχει ρεπό. Τα Γιάννινα στην 18η στροφή υποδέχονται τον Καμπανιακό, ενώ η άλλη ομάδα που διεκδικεί την παραμονή ο Ποσειδώνας Βέροιας αντιμετωπίζει Αμπελόκηπους και Ναύαρχο Βότση.

Όλα όμως είναι στα χέρια των αθλητριών της Νίκης καθώς αν στο σημερινό ματς πάρουν τους τρεις βαθμούς θα έχουν εξασφαλίσει την παραμονή ότι και να γίνει στα άλλα παιχνίδια.

Η Βαθμολογία στην ουρά του ομίλου:

6. Νίκη Αλεξανδρούπολης 15 (23-35)
7. Ποσειδώνας Βέροιας 14 (17-32)
————————————————–
8. ΑΣ Γιάννενα 13 (19-33)
9. Ηρακλής Ιωαννίνων 5 (10-41)

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη Νίκη και χρόνια πολλά στην αθλήτρια της ομάδας Σοφία Καρακύκλα η οποία χθες είχε τα γενέθλια της!

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

Προηγούμενο άρθροΓρηγόρης Καραπιπέρης: «Ακούστε τι γράφουν στο βιβλίο Ιστορίας της Δ’ Τάξης!»
Επόμενο άρθροΠΑΛΙΟ ΚΡΑΣΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ (νέα Ορθοδοξία-νέα Ελλάδα-νέα Ευρώπη). Άρθρο του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως Ανθίμου