Ο Δήμος Διδυμοτείχου και ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ – Γνώση και Δράση», σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή εκπομπή “Καστρινοί Διάλογοι” με επίκεντρο την ενημέρωση για την ιστορία και τον πολιτισμό του Διδυμοτείχου.

Το θέμα του τετάρτου επεισοδίου (πρώτο για το 2021) είναι: «Πλωτινόπολη: Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον» με προσκεκλημένο ομιλητή τον Ματθαίο Κουτσουμανή, Αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης και υπεύθυνο για την ανασκαφή στην αρχαία Πλωτινόπολη.

Ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19:00.

Η μετάδοση της εκπομπής θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω σελίδες:

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα ανακοινωθούν και οι δύο νικητές του διαγωνισμού που θα αποκτήσουν από μία βασιλόπιτα (γεμιστή με επικάλυψη σοκολάτας) από τον χορηγό των εκπομπών «Καστρινοί Διάλογοι» Ζαχαροπλαστεία Νίκος, Διδυμότειχο – Ορεστιάδα (βασική προϋπόθεση να μπορούν οι ίδιοι να μεταβούν για να παραλάβουν τις βασιλόπιτες από το Διδυμότειχο ή την Ορεστιάδα).

Facebook Διαγωνισμού: https://www.facebook.com/kastropolites/photos/a.10152370455994668/10159309986934668/

Οι “Καστρινοί Διάλογοι” είναι μια πρωτοβουλία του Ιστορικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διδυμοτείχου «ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ – Γνώση και Δράση» και μεταδίδονται με την αρωγή και συνεργασία του Δήμου Διδυμοτείχου και με την ευγενική χορηγία του Ζαχαροπλαστείου Νίκος.

Προηγούμενο άρθροΚΚΕ: «Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι μικροπωλητές βιομηχανικών ειδών της Περιφέρειας ΑΜΘ»
Επόμενο άρθροΣυνάντηση εργασίας Δημοσχάκη-Ζαμπούκη