Κ.Καλακίκο,

  Για ακόμη μια φορά , οι  πράξεις ,ο λόγος σας και οι ενέργειες σας προκαλούν το κοινό αίσθημα των συνδημοτών μας , φέρνοντας οργή και αγανάκτηση.

Με αυτοκρατορικό ύφος ,και με ενέργειες πολιτικά ανορθόδοξες καταφέρατε να ξεσηκώσετε την κοινωνία της Δαδιάς ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ  με την απόφασή σας να επαναλειτουργήσετε τα παλιά κοιμητήρια  και ενώ υπάρχει απόφαση της Κοινότητας που ισχύει και τηρείται απαρέγκλιτα εδώ και 40 χρόνια.

Σας καταγγέλω κ.Καλακίκο γιατί παρά την ομόφωνη απόφαση του τοπικού συμβουλίου της Δαδιάς να μην επαναλειτουργήσουν τα παλιά κοιμητήρια εσείς επιμένετε.

Σας καταγγέλω  γιατί χωρίς να πάρει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο για την επαναλειτουργία εσείς επιμένετε .

Σας καταγγέλω για την απαράδεκτη συμπεριφορά σας και την ειρωνεία σας προς τον συνδημότη μας κ.Μπαμπάκα Νικόλαο σε έναν  άνθρωπο ο οποίος επί δεκαετίες προσφέρει στην κοινότητα Δαδίας αφιλοκερδώς (λέγοντάς του ότι αυτός έχτισε στα νεκροταφεία το σπίτι του και ότι δεν πήγαν τα νεκροταφεία εκεί). Είσαι πολύ μικρός κ.Καλακικό για να ειρωνευτείς τον κ. Μπαμπάκα ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Δαδιάς και 9 χρόνια Δημοτικός σύμβουλος.

Κ.Καλακίκο είσαι μικρός για να αποφασίζεις μόνος σου μαζί με τον αντιδήμαρχο σου τον κ. Γκαϊδατζή . Αυτά τα θέματα χρειάζονται αποφάσεις πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου  και όχι μυστικές αποφάσεις δύο ατόμων ενδεχομένως και ενός. Θέσε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα πάρεις την απάντηση.

Το αποφασίζομεν  και διατάζομεν σε αυτούς που προσλαμβάνεται ειδικούς συνεργάτες, στους κατοίκους της Δαδιάς δεν περνάνε ..

Η επέκταση θα γίνει εκεί που προτείνει το τοπικό Συμβούλιο της Δαδιάς και μάλιστα με τα μισά χρήματα.

Προηγούμενο άρθροΈγκριση από τη Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ της Κατασκευής του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΕύη Ορφανού: “Εκδήλωση με θέμα «Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας & Περιφέρεια» θα πραγματοποιηθεί στην Ορεστιάδα”