Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Καταγγελία Μαρίας Γκουγκουσκίδου: “Ο Δήμος Ορεστιάδας αποκλείστηκε λόγω ελλιπούς φακέλου από την...

Καταγγελία Μαρίας Γκουγκουσκίδου: “Ο Δήμος Ορεστιάδας αποκλείστηκε λόγω ελλιπούς φακέλου από την αξιολόγηση και κατάταξη των πόλεων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ”

Με ανάρτηση της στο facebook η επικεφαλής της παράταξης Τόπος Να ζω του Δήμου Ορεστιάδας κ. Μαρία Γκουγκουσκίδου αναφέρει: 

Τελευταίος ο Δήμος Ορεστιάδας στην κατάταξη των πόλεων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που υπέβαλαν σχέδια στρατηγικών βιώσιμης αστικής ανάπτυξης στα πλαίσια πρόσκλησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 2014 – 2020.

Το ποσό των 8.500.000 ευρώ, για το οποίο πανηγυρίζει αυτές τις ημέρες η Αλεξανδρούπολη, το οποίο θα δοθεί σ’ αυτήν και σε άλλες δύο πόλεις της Περιφέρειάς μας, ο Δήμος Ορεστιάδας απέτυχε παταγωδώς να το διεκδικήσει, αφού η πρότασή του ήταν η μοναδική που αποκλείστηκε κατά το Στάδιο Α΄και δεν αξιολογήθηκε!

Παρά το γεγονός ότι η αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης ζήτησε τη συμπλήρωση των ελλείψεων του φακέλου του Δήμου μας, ο φάκελος δεν συμπληρώθηκε κι έτσι δεν αξιολογήθηκε καν!

Όλα αυτά περιλαμβάνονται στην απόφαση της ειδικής υπηρεσίας διαχείρισης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που έχει αναρτηθεί στη διαύγεια με συνημμένο ολόκληρο το πρακτικό αξιολόγησης της αρμόδιας επιτροπής.
https://diavgeia.gov.gr

Δυστυχώς η ανικανότητα της σημερινής δημοτικής αρχής έχει αρχίσει να έχει πολύ δυσμενείς επιπτώσεις για τον Δήμο Ορεστιάδας.

Exit mobile version