Με αφορμή το περιστατικό δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων που βρέθηκαν σε περιοχή πλησίον του Πλατανότοπου Μαΐστρου, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, εκφράζει τον αποτροπιασμό του και καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τις εγκληματικές αυτές πράξεις ανοήτων και ασυνείδητων συμπολιτών μας.

Παρά το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή και οι υπηρεσίες της καταβάλλουν καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ελέγξουν το πρόβλημα των αδεσπότων και έχοντας δημιουργήσει ένα πρότυπο Καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς, στο οποίο μάλιστα από σήμερα ξεκίνησε να λειτουργεί το άρτια εξοπλισμένο χειρουργείο για επεμβάσεις ανυπεράσπιστων ζώων, δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι ανεύθυνοι συμπολίτες μας που ακυρώνουν αυτή την προσπάθεια είτε υιοθετώντας ένα αδέσποτο και εγκαταλείποντάς το εκ των υστέρων είτε δηλητηριάζοντάς το όταν η παρουσία του θεωρούν ότι γίνεται ενοχλητική.

Σε κάθε περίπτωση οι συμπεριφορές αυτές συνιστούν έλλειψη παιδείας, ήθους και κάθε άλλο παρά σε ανθρώπους μπορούν να αποδοθούν.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Δήμου Αλεξ/πολης για τις καταστροφές στον Πλατανότοπο Μαΐστρου.
Επόμενο άρθροΣτις 10 Μαΐου 1956, ο Μιχαλάκης Καραολής και ο Ανδρέας Δημητρίου απαγχονίστηκαν στις Κεντρικές Φυλακές της Λευκωσίας