Ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν, συνελήφθη χθες το βράδυ, στον νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικότερα, την Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Φερών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 38χρονο οδηγό Ι.Χ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Κοντά στον οικισμό Αρδάνιου, το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο 38χρονος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του διακινητή περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψη.

Κατασχέθηκε το παρακάτω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΠΟΦΕ μαζί Πολιτιστικούς, Αθλητικούς, Κοινωνικούς Συλλόγους και Θεσμικούς Φορείς ένωσαν τις δυνάμεις του, για την αποκατάσταση του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης
Επόμενο άρθροΟ Άγιος Παΐσιος εμφανίστηκε στην Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Σεϊδανάγιας της Συρίας όπου και της είπε: «Έλα να με βρεις στο σπίτι μου στην Αλεξανδρούπολη»