Συνελήφθη στη Ροδόπη από άνδρες της Ασφάλειας Κομοτηνής και ο 52χρονος  μάγειρας, ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση κατασκοπείας στη Ρόδο ο οποίος μετά την απόλυσή του από το πλοίο στο οποίο εργαζόταν είχε μεταβεί στην Κομοτηνή.

Είχε προηγηθεί νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής η σύλληψη του 35χρονου γραμματέα του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης της τακτικής Ανακρίτριας του νησιού. Ήδη ο 35χρονος βρίσκεται αυτή την ώρα στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου, προκειμένου να δώσει κατάθεση σε προανακριτικό στάδιο για τα όσα του καταλογίζονται και στο πλαίσιο του σχετικού εντάλματος της ανακρίτριας Ρόδου συνελήφθη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Ρόδου, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 35χρονος αρνείται την όποια εμπλοκή στην υπόθεση αυτή.

Στους δύο κατηγορουμένους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για τέσσερα αδικήματα και βάσει αυτών εκδόθηκαν και τα εντάλματα σύλληψής τους.

ΠΗΓΗ www.protothema.gr
Προηγούμενο άρθροΓεράσιμος Σαλτός: “Ο προορισμός μας στην ζωή είναι να ζούμε με: Αγάπη , Αυτοσεβασμό , Αξιοπρέπεια και Ελευθερία”
Επόμενο άρθροΠάρτι εν μέσω πανδημίας σε σπίτι στην Ξάνθη – Επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 € από την Aστυνομία στον διοργανωτή…