Το έχετε δίπλα σας και ίσως δεν το γνωρίζετε! Σε κάποιο ψυγείο, με γαλακτοκομικά προϊόντα, ανα – ζητήστε το Κεφίρ της Εβροφάρμα και θα ενθουσιαστείτε με τη νέας σας… ανακάλυψη.

Πρόκειται για κάτι πραγματικά διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Θα το διαπιστώσετε από την πρώτη γουλιά και θα το… εμπεδώσετε με την συχνή χρήση γιατί θα δείτε γρήγορα κάτι να αλλάζει στη διάθεσή σας και στον οργανισμό σας!

Το κεφίρ είναι κάτι περισσότερο από ένα απλά καλό υγιεινό αναψυκτικό. Στις παραδόσεις των λαών της Ανατολής αναφέρονταν ως «δώρο ζωής» και « μυστικό μακροζωίας. Το ίδιο ισχύει και σήμερα με το κεφίρ της Εβροφάρμα, η οποία χάρη στο αγνό αγελαδινό της γάλα, τον σεβασμό στην παράδοση, αλλά και στον πρωτοποριακό της τεχνολογικό εξοπλισμό, μπορεί να προσφέρει στην ελληνική οικογένεια ένα τόσο σημαντικό προϊόν για την καθημερινή διατροφή.

Ιδιαίτερα για τα παιδιά, πέρα από απολαυστικό δροσερό ρόφημα είναι πηγή υγείας κι ενέργειας.

Πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο, με πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίες αποτελεί θώρακα προστασίας του οργανισμού από πολλές αρρώστιες, συμβάλλοντας , ταυτόχρονα, στη δημιουργία ενός ανθεκτικού ανοσοποιητικού συστήματος.

Αν κεφάρετε τη ζωή, ένα είναι το κεφίρ. Ό,τι πιο νέο από την Εβροφάρμα για τους νέους και τους παλιούς της φίλους.

Τώρα και με γεύση Φράουλα !!!

Προηγούμενο άρθροΠαύλος Μιχαηλίδης: “Θα ήταν ευχής έργον να συνδεθούμε ακτοπλοϊκά με Ίμβρο και Τένεδο”
Επόμενο άρθροΝ. Γκότσης: Δεν κλείνει το υποκατάστημα της Πειραιώς στις Φέρες