Όπως αρμόζει στην ηρωική 100χρονη ιστορία του Κόμματός μας τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ στην Αλεξ/πολη τιμάνε την ημέρα που το Κόμμα μας κλείνει έναν αιώνα ζωής, θυσιών και αγώνων με ολοήμερη δραστηριότητα.

Από το ξημέρωμα «στόλισαν» την πόλη και την βιομηχανική περιοχή με συνθήματα, πραγματοποίησαν εξόρμηση στο εργοστάσιο του «Ζούρα» με τους εργαζόμενους του οποίου έχουν δώσει και συνεχίζουν να δίνουν κοινούς αγώνες, φρόντισαν να φτάσει η εφημερίδα στο εργοτάξιο του ΤΑΠ όπου οι εργαζόμενοι εκεί δίνουν τη μάχη για υπογραφή εργοταξιακής σύμβασης. Σημαιοστόλισαν κεντρικά σημεία της πόλης. Σε όλο το κέντρο υπήρχαν «συνεργεία» που διακινούσαν τον Ριζοσπάστη, κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης και προκηρύξεις του Κόμματος. Ξεχωριστή εντύπωση έκανε η προσωπογραφία του Γιάννη Ρίτσου και η φράση του «ΚΚΕ, σεμνή υπογραφή του λαού μας στις λεωφόρους του μέλλοντος» που φιλοτεχνούσε ο σφος Γιάννης Χιώνης σε κεντρικό σημείο της πόλης την ώρα που οι υπόλοιποι σφοι και φίλοι στον ίδιο χώρο πραγματοποιούσαν εξόρμηση.

Μια κάρτα από την συλλεκτική έκδοση της Σύγχρονης Εποχής που περιέχει χειροτεχνήματα κρατούμενων συντρόφων και συντροφισσών σε φυλακές και εξορίες δόθηκε τιμητικά σε όλα τα μέλη και τους φίλους που συμμετείχαν στην εξόρμηση με τον Ριζοσπάστη, καθώς και σε όσους τον προμηθεύτηκαν σήμερα.

Τις επόμενες ώρες θα συνεχιστεί η εξόρμηση με την εφημερίδα και το κουπόνι σπίτι το σπίτι και η ολοήμερη δράση θα κορυφωθεί με τη συμμετοχή στην συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο στις 7:00μμ μπροστά στο Δημαρχείο.

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (Χ.Υ.Τ.Υ.) στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΗ ομάδα βόλεϊ του ΜΓΣ Εθνικού στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης