Το υψηλό ενεργειακό κόστος οδήγησε τον Φεβρουάριο στην αναστολή λειτουργίας του Τυροκομείου Σουφλίου.
Ο Άκης Γρηγοριάδης, διευθυντής στην Ελληνική Αλυσίδα Συνεταιριστικών Ειδών Διατροφής ΑΕ, που αριθμεί τέσσερα υποκαταστήματα στον Έβρο, μεταφέρει με δυσαρέσκεια ότι οι λογαριασμοί ρεύματος προκάλεσαν αδιέξοδο.
«Πληρώνουμε το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη. Στο Τυροκομείο χρησιμοποιείται πετρέλαιο για την παστερίωση και η τιμή διπλασιάστηκε».