Επίσκεψη στο ΤΟΛ της Μαΐστρου όπου προπονούνται τα παιδιά του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου ο νεοϊδρυθείς σύλλογος ΓΑΣ Ορεστιάδας Άμιλλα.

Παράλληλα, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου  ο ΟΕΓΑ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου το ΟΕΓΑ για τις δύο αυτές εκδηλώσεις:

«Tην Παρασκευή 15-01-2016 επισκέφτηκε το Προπονητήριο του ΤΟΛ, ο νεοϊδρυθείς αθλητικός σύλλογος από την Ορεστιάδα «ΓΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΑΜΙΛΛΑ». Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κάνουν κοινή προπόνηση και να εξοικειωθούν με όργανα τα οποία δεν έχουν στην έδρα τους. Επίσης διοικούντες και προπονητές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, σκέψεις, ιδέες, σχετικά με την ανάπτυξη και την εξέλιξη του συγκεκριμένου αθλήματος, που ανθεί τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη ακριτική περιοχή μας.

Ο Ο.Ε.Γ.Α. μέσα από τις δράσεις και διακρίσεις του έχει προσελκύσει πολύ κόσμο για να γνωρίσει το υπέροχο και συναρπαστικό άθλημα της ενόργανης γυμναστικής, που παραδοσιακά, ακμάζει στην περιοχή μας.

Η συνεργασία των τελευταίων ετών με αθλητικούς συλλόγους της περιοχής μας(Ξάνθη, Ορεστιάδα, κτλ.) όπως και των γειτόνων χωρών, μας καθιστά υπεύθυνους και προβληματισμένους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο!!Μέσα από τις δράσεις και τις διακρίσεις κάθε χρόνο, αποδεικνύεται η ποιοτική και μεθοδευμένη δουλειά, που αναδεικνύει την πορεία του συλλόγου, που μέσα από τον προγραμματισμό και από τα πλάνα Διοίκησης – Προπονητών, δημιουργούν την απήχηση της τοπικής κοινωνίας για το συγκεκριμένο άθλημα.

Διακαής πόθος μας το «ΣΠΙΤΙ της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ» που έχει υποσχεθεί η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Το Σάββατο 16-01-2016 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ» με διοίκηση-προπονητές-γονείς να εύχονται υγεία, καλή σχολική πρόοδο στα παιδιά και πολλές αγωνιστικές διακρίσεις.

Η οικογένεια του Ο.Ε.Γ.Α.,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τους γονείς, όλους τους επιχειρηματικούς παράγοντες, Μ.Μ.Ε. και την Δημοτική Αρχή, για την αμέριστη στήριξη και βοήθεια στην προσπάθειά μας».

Δείτε φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: ΟΕΓΑ

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΠέτροβιτς Δημήτρης: Το ζήτημα των πλημμυρών πρέπει να διευθετηθεί με συνεργασία των τριών χωρών
Επόμενο άρθροΆδωνις και Χατζηδάκης οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ