Οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Α.Μ-Θ καλούν όλους τους παραγωγικούς φορείς της περιφέρειάς μας, σε κοινή σύσκεψη την Τετάρτη 04 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Στη σύσκεψη θα συζητήσουμε και θα συναποφασίσουμε προτάσεις για την δυσμενή θέση που βρίσκεται ο επιχειρηματικός κόσμος της Αν. Μακεδονίας & Θράκης, μετά από την απίστευτη και πρωτοφανή «λαίλαπα» των 3 μνημονίων που καλούνται να ανταποκριθούν με άνισους όρους στην φοροκαταιγίδα που πλήττει και θα πλήξει ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα τους παραγωγικούς φορείς. Το λαθρεμπόριο – παραεμπόριο, μεγαλοσυμφέροντα και πολυεθνικές έχουν εξουθενώσει τους μικρομεσαίους, δεδομένου ότι, όπως έχουμε διαπιστώσει όλοι, δεν υπάρχει κανείς σοβαρός μηχανισμός ελέγχου. Οι κοινές προτάσεις που θα διαμορφωθούν θα διαβιβαστούν από τους Προέδρους των Επιμελητηρίων στον Πρωθυπουργό και σε όλους τους αρμόδιους Υπουργούς.

 

Πρέπει, επίσης, να συντονίσουμε τις ενέργειες για την είσπραξη του 12% επί του συνολικού κόστους μισθοδοσίας, χρησιμοποιώντας ένδικα μέσα διότι υπάρχει κίνδυνος παραγραφής της απαίτησης του 2010.

 

Η παρουσία σας θα ενισχύσει τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνουμε.

 

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης

Στυλιανός Μωραΐτης

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας

Στέφανος Γεωργιάδης

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου

Χριστόδουλος Τοψίδης

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας

Άγγελος Τσατσούλης

 

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης

Νικόλαος Αγγελίδης

 

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης

Αργύριος Αργυρόπουλος

Προηγούμενο άρθροΠαράταση του χρόνου υποβολής των δηλώσεων ΦΠΑ
Επόμενο άρθροΠροβολή ντοκιμαντέρ και δρώμενα για τον Πόντο στο Μουσείο Μετάξης