Τα 29 έφτασαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, σε ανθρώπους που ήταν στον γάμο της Αλεξανδρούπολης. Άλλον ένα γάμο, που μετατράπηκε σε εστία κορονοϊου…

Σύμφωνα με το Thesstoday, εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός θα διπλασιαστεί, καθώς και τα 200-250 άτομα που παραβρέθηκαν στον γάμο, θα κάνουν τεστ.

Από την Γερμανία ήρθε η κοπέλα που ήταν το πρώτο κρούσμα στον γάμο, η οποία δεν παρουσιάζει σοβαρά συμπτώματα και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Υπενθυμίζεται ότι στην Αλεξανδρούπολη υπήρξε κινητοποίηση των υγειονομικών αρχών, καθώς η κοπέλα, καλεσμένη στον γάμο φιλικού της ζευγαριού, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Η ίδια δεν αισθανόταν καλά και πήγε σπίτι της μετά το μυστήριο.

Την Κυριακή πήγε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και διαγνώστηκε θετική. Άμεσα ενημέρωσε ανθρώπους που είχε έρθει σε επαφή, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 20 άτομα να σπεύσουν στο νοσοκομείο για να κάνουν το τεστ.

Η νεαρή γυναίκα δεν παρευρέθηκε στο γλέντι του γάμου το οποίο έγινε σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη, παρά μόνο στο μυστήριο στην εκκλησία.

Πηγή: thesstoday

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Μαυρίδης: “Λευκή Νύχτα” κρατάω επιφυλάξεις, δεν ξέρω αν δοθεί άδεια απο την Αστυνομική Διεύθυνση. Δείγματα απο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Ορεστιάδα.
Επόμενο άρθροΜενέλαος Μαλτέζος: “Η μικροπολιτική διαχείριση της αντιμετώπισης της πανδημίας ακύρωσε την προσπάθεια των πολιτών”