Αποτελέσματα μη κερδοσκοπικής έρευνας Νίκου Καρδούλα για πρόθεση ψήφου στις εθνικές εκλογές – Α μέρος: Κριτήρια που θα επηρέαζαν την ψήφο των πολιτών, εάν είχαμε εθνικές εκλογές σήμερα

✔ Η δημοσκόπηση απευθύνθηκε πανελλαδικά στους χρήστες του Facebook άνω των 17 ετών, με χορηγούμενη διαφήμισή μου, διενεργήθηκε από 19 έως 21 Νοεμβρίου 2022, συμμετείχαν σε αυτή 2.096 άτομα και μπορούσαν να ψηφίσουν μόνο μία φορά.

✔ Την αύξηση των τιμών και την ακρίβεια επέλεξαν οι πολίτες ως τον σημαντικότερο παράγοντα, που θα επηρέαζε την ψήφο τους εάν είχαμε εθνικές εκλογές σήμερα, με ποσοστό 60,4% και την πρώτη 5άδα συμπληρώνουν η διαφθορά και θέματα διαφάνειας (42,8%), τα εθνικά θέματα (41,6%), οι παρακολουθήσεις – υποκλοπές (21,1%) και η εθνική οικονομία (20,9%).

✔ Η ανεργία (14,8%), η ψηφιοποίηση του Ελληνικού Κράτους (10,7%), η έναρξη ερευνών κοιτασμάτων φυσικού αερίου (9,5%), η διαχείριση φυσικών φαινομένων, όπως φωτιές, πλημμύρες, σεισμοί, κλπ. (8,9%) και οι κοινωνικές παροχές (5,7%), καταγράφονται μεταξύ των 5 λιγότερο σημαντικών παραγόντων που θα επηρέαζαν την ψήφο των πολιτών εάν είχαμε εθνικές εκλογές σήμερα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Προηγούμενο άρθροΠροσλήψεις στην ΕΦΑ Έβρου
Επόμενο άρθροΝατάσα Γκαρά: “Θετική εξέλιξη η απόφαση της Κυβέρνησης για το λιμάνι της Αλεξ/πολης”