Σε εξέλιξη βρίσκεται η επίσκεψη του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκου Βελόπουλου στον Έβρο.

Εν μέσω θερμής υποδοχής, έγινε η επίσκεψη του προέδρου της Ελληνικής Λύσης και κλιμακίου του κόμματος στον Έβρο, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον αγώνα των ακριτών μας για αποτροπή του εθνικού εγκλήματος που επιχειρεί η κυβέρνηση με την τοποθέτηση 2.000 παράνομων μεταναστών στα μετόπισθεν της πρώτης γραμμής άμυνας της πατρίδας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανακοίνωσε την παροχή νομικής στήριξης και κάθε μορφής έμπρακτης συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις των Ελλήνων πολιτών.Αρνήθηκε να συναντηθεί με τον διοικητή της δομής παράνομων μεταναστών λέγοντας του ότι «Θα εκτελέσεις ότι λέει η Νέα Δημοκρατία γιατί και ο ίδιος είσαι Νέα Δημοκρατία!».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατήγγειλε τόσο τον δήμαρχο όσο και τον περιφερειάρχη ως αναξιόπιστους αφού και οι ίδιοι αλληλοχαρακτηρίζονται ως «ψεύτες» αναφορικά με τους ισχυρισμούς τους για την επέκταση της δομής.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος από τον Έβρο τόνισε πως : “Κάνουν επίταξη στα χωράφια όπως έκαναν στην Λέσβο.” “Πίσω από την πλάτη του Ελληνικού Στρατού δεν μπορείς να βάζεις ανθρώπους που δεν ξέρουμε ποιοι είναι”

ΠΗΓΗ  www.voicenews.gr

Προηγούμενο άρθροΠαρέλαση 25η Μαρτίου 2021: «OXI» Πούτιν στην ελληνική πρόσκληση
Επόμενο άρθροToυρκία: Η Ελλάδα έφερε στην Αλεξανδρούπολη 30 Black Hawk