Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει η εκτόξευση των κρουσμάτων του κοροναϊού στην Ελλάδα, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει σήμερα 1.797 νέες μολύνσεις σε ένα μόλις 24ωρο.

Εκτός από την αύξηση των κρουσμάτων στο σύνολο της χώρας, ανησυχία προκαλούν και οι τοπικές… εξάρσεις, οι οποίες φαίνεται πως «οδηγούν» το τέταρτο κύμα της πανδημίας.

Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε νέα μέτρα, προκειμένου να αποτραπεί μια ακόμα εξάπλωση του φονικού ιού.

Σενάρια για απαγόρευση κυκλοφορίας

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, στο τραπέζι των ειδικών του υπουργείου υγείας, κατά την αυριανή τους συνεδρίαση, αναμένεται να τεθεί το ενδεχόμενο λήψης στοχευμένων μέτρων, τα οποία ωστόσο θα είναι τοπικού χαρακτήρα και δεν θα εφαρμοστούν σε ολόκληρη τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και τα κυβερνητικά στελέχη τονίζουν ότι δεν θα ξαναληφθούν οριζόντια μέτρα στη χώρα.

Ένα από αυτά ενδέχεται να είναι η επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και η επιστροφή της απαγόρευσης νυχτερινής κυκλοφορίας!

Επιπλέον, είναι πιθανό να τεθεί και το σενάριο της απαγόρευσης της μουσικής σε μπαρ και καφέ, όπως ίσχυε μέχρι και πριν λίγο καιρό.

ΠΗΓΗ www.in.gr

Προηγούμενο άρθροΗ χρυσή δεκαετία της Θράκης έρχεται
Επόμενο άρθροΗ μνήμης της Αγίας Κυριακής τιμάται στην Αλεξανδρούπολη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)