Σε συνέντευξη του στο thrakisports.gr ο Αντιπρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Κώστας Πατερόπουλος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά του συλλόγου και για τις εκλογές που έρχονται, αλλά δεν θέλησε να απαντήσει στα όσα είπε γι’ αυτόν ο πρώην Πρόεδρος Γρηγόρης Καραπιπέρης.

Ο κ. Πατερόπουλος ανέφερε πως όταν αποχώρησε ο Μανώλης Βουκουρεσλής από την προεδρία το κλίμα στον Εθνικό άλλαξε και κάποια πράγματα που είχαν προγραμματίσει οι δυο τους έμειναν στάσιμα. Ακόμη τόνισε πως δεν ξέρει αν θα συμμετάσχει στις εκλογές του συλλόγου και ότι αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες και στην Γενική Συνέλευση.

Για τα όσα είπε ο κ. Καραπιπέρης γι’ αυτόν δήλωσε στην ιστοσελίδα: «Δεν θέλω και δεν είναι σκοπός μου να υπάρξει οποιαδήποτε αντιπαράθεση με τον απερχόμενο Πρόεδρο. Καλό θα ήταν να ρίξουμε όλοι τους τόνους, για το καλό του Εθνικού. Αυτό θέλουμε όλοι και για αυτό εργαζόμαστε τόσα χρόνια και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, με πολλές καινοτομίες».

Ακόμη είπε: «Οι συνθήκες άλλαξαν βίαια και συνεχίζουν να αλλάζουν, νομικά, οικονομικά, κοινωνικά. Ο Εθνικός πρέπει να είναι πρωτοπόρος σ’ αυτές τις αλλαγές. Να συμπλέει δηλαδή σε όλα τα επίπεδα με τις σύγχρονες ανάγκες και να είναι και λίγο μπροστά. Έχουμε κάνει συγκεκριμένες προτάσεις στο Συνέδριο και στα Διοικητικά Συμβούλια. Δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να αντιληφθούν τις δύσκολες πια απαιτήσεις και την ευθύνη διαχείρισης ενός σύγχρονου σωματείου».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΚλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις από την αρχή του χρόνου οι αγρότες
Επόμενο άρθροΤσιομπανίδης Βάκης: Στο τέλος θα μας πουν ότι τους χρωστάμε. Στο 63% η φορολόγηση αγροτών – κτηνοτρόφων