Μία ακόμη σεζόν έφτασε στο τέλος για τις ακαδημίες του ΑΟ Καππαδοκών και οι άνθρωποι της ομάδας ετοίμασαν μία πολύ όμορφη γιορτή στην οποία συμμετείχαν και τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθης. 

Το Δελτίο Τύπου της Καππαδοκίας:

«Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιουνίου η τελετή λήξης της αθλητικής περιόδου 2015-2016 των τμημάτων υποδομής του ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ. Η γιορτή αυτή περιελάμβανε ένα γεμάτο 3ωρο με:

ΑΓΩΝΕΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΜΗΜΑ

ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗΣ & ΑΟΚ

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ , τα οποία αγωνιστήκαν σε δυο (2) κατηγορίες ( ΤΖΟΥΝΙΟΡ & ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ) με τα αντίστοιχα του Α.Ο. ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ. Άλλωστε η συνεργασία των δυο (2) ομάδων τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε εξαιρετικά καλό επίπεδο. Οι μικροί αθλητές με τους γονείς του έπαιξαν μπάλα , διασκέδασαν , έφαγαν και στο τέλος έδωσαν όλοι ραντεβού στις 1 Σεπτεμβρίου για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου 2016-2107. Η μεγάλη προσέλευση αθλητών και γονέων , η άριστη οργάνωση και ο ενθουσιασμός ήταν κυρίαρχα στοιχεία της εκδήλωσης , αφήνοντας παράλληλα την αισιοδοξία για μια πορεία στο μέλλον ακόμη πιο ελπιδοφόρα!

Καλό καλοκαίρι!

Α.Ο. ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ»

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

 

Προηγούμενο άρθροΝέος προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής ο Κοκκινόπουλος, ανανέωσε ο Κουτσοβασίλης!
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η σεζόν για τη ρυθμική γυμναστική του Εθνικού Αλεξανδρούπολης!