Λατρευτικό Πρόγραμμα Δεκαπενταυγούστου

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ενημερώνει του πιστούς ότι για τη μεγάλη θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου έχει προγραμματίσει το ακόλουθο λατρευτικό Πρόγραμμα, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να προσέλθουν στους Ναούς μας οι πιστοί με ασφάλεια.

Α) Για τους Ιερούς Ναούς της Αλεξανδρουπόλεως την παραμονή 14 Αυγούστου θα τελεσθούν στις 19:30 εόρτιος Εσπερινός και εν συνεχεία από 20:30-23:00 όρθρος και βραδινή Θ. Λειτουργία.

Β) Ανήμερα της εορτής, 15 Αυγούστου στους Ιερούς Ναούς Αλεξανδρούπολης, Μαΐστρου, Απαλού, Ν. Χηλής και Φερών θα τελεσθούν δύο Θ. Λειτουργίες: 

1) Όρθρος και Θ. Λειτουργία 07:00 – 09:30 καὶ 

2) Θ. Λειτουργία 10:00-11:00. 

Γ) Το επίκεντρο της εορτής του Δεκαπενταυγούστου για τη Μητρόπολή μας είναι ο Ιερός Ναός Παναγίας Κοσμοσώτειρας Φερών, όπου στις 20:00 την Παρασκευή 14 Αυγούστου θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός και την εόρτιο ημέρα 15 Αυγούστου οι δύο Θ. Λειτουργίες.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθροΧρυσοβαλάντης Γιαλαμάς: “Oι Τούρκοι στρατοχωροφύλακες γίνονται οι διακινητές των παράνομων μεταναστών”
Επόμενο άρθροΣεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος: “Είναι πολύ άσχημο να απαγορεύονται οι λιτανείες μαζί με την απαγόρευση των bar, των καφέ, των πάρτυ ,των πανηγυριών…”