Σπάει τη σιωπή της και καυτηριάζει την κατάσταση

Πύρινη ανάρτηση έκανε πριν μερικά λεπτά η Ελένη Λαφτσή, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Ροδόπη κι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμου Κομοτηνής που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή την εκλογή του Οζγκιούρ Φερχάτ ως νέου βουλευτή του κόμματος στο Νομό, κι όχι του Δημήτρη Χαρίτου, καθώς επίσης με αφορμή την εκλογική νίκη του κόμματος στη Ροδόπη, αν και ηττήθηκε σε όλους τους άλλους Νομούς της χώρας, η κα Λαφτσή απέδωσε τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ και Φερχάτ ευθέως στους μηχανισμούς παρέμβασης της Τουρκίας στη Θράκη. Η ανακοίνωσή της είναι σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, χαρακτηρίζοντας τον κο Φερχάτ «υποτιθέμενο αριστερό δεκανίκι» του ερντογανικού κράτους στη Θράκη. Παράλληλα, καταφέρθηκε κι εναντίον συντρόφων της, που παρουσιάζουν τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, ως μία κομματική επιτυχία.

Η ανακοίνωσή της: «Συγχαρητήρια στο τουρκικό προξενείο που για άλλη μια φορά κατάφερε να παρέμβει στα πολιτικά πράγματα στη Ροδόπη! Συγχαρητήρια και σε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια του ερντογανικού κράτους να εκλέξει το υποτιθέμενο αριστερό δεκανίκι τους ως βουλευτή στη Ροδόπη. Συγχαρητήρια και σε όσους προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη αυτή την παρέμβαση της Τουρκίας ως νίκη ενός αριστερού χώρου. Θα σας στενοχωρήσω αλλά αυτή η υποβοηθούμενη εκλογή ούτε αριστερή ούτε προοδευτική στο ελάχιστο είναι. Είναι μόνο παρέμβαση ωμή και αισχρή!».

www.xronos.gr

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια επιστολή της δημοτικής παράταξης «Ορεστιάδα Νέα Ξανά»
Επόμενο άρθροΤι ψήφισαν οι Δήμοι του Έβρου