Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ορεστιάδας με αφορμή την επίσκεψη των Υπουργών Τσιρώνη & Κουίκ στην Ορεστιάδα

Χωρίς απολύτως κανένα θετικό αποτέλεσμα για τους εργαζόμενους και την περιοχή μας ήταν και η επίσκεψη των Υπουργών Τσιρώνη και Κουίκ στην Ορεστιάδα .

Μια σύσκεψη στο Δημαρχείο Ορεστιάδα, με ντεκόρ κάποιους υπηρεσιακούς παράγοντες και τα πολλά τετριμμένα ευχολόγια του τύπου «πρέπει να αξιοποιηθεί ο ζεόλιθος» , « πρέπει να ολοκληρωθεί ο κάθετος άξονας» , « πρέπει να προχωρήσει η συνεργασία με τις γειτονικές χώρες για την αντιπλημμυρική προστασία» κτλ, είναι χιλιοεπαναλαμβανόμενα και προκαλούν πια τη νοημοσύνη των Εβριτών.

Οι εργαζόμενοι της περιοχής μας δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από τέτοιες επισκέψεις, που περισσότερο στοχεύουν να παραχθεί επικοινωνιακό υλικό για τα δελτία ειδήσεων, παρά να λύσουν προβλήματα.

Τα προβλήματα είναι πολλά, χρονίζοντα και θα οξυνθούν με το 3ο μνημόνιο, που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε συνεργασία με τα άλλα κόμματα του ευρωμονόδρομου.

Σήμερα είναι επιτακτική η ανάγκη οι εργαζόμενοι της περιοχής μας απαλλαγμένοι από τη λογική της «ανάθεσης» να πάρουν τα προβλήματα στα χέρια τους και με αγώνες να διεκδικήσουν τη λύση τους.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Τσιρώνη και με τον Υπουργώ παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Κουίκ
Επόμενο άρθροΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ