Η Λαϊκή Συσπείρωση τον Οκτώβρη του 2014 κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ολοκληρωμένη πρόταση για τα δημοτικά-ανταποδοτικά τέλη και άλλους φόρους από την οποία προέκυπταν σημαντικές μειώσεις για τους δημότες ,με ιδιαίτερη στόχευση την ελάφρυνση των λαϊκών οικογενειών που ήδη είχαν πληγεί από τα δύο μνημόνια.
Στο ΔΣ (5/11/14) μετά από συζήτηση η πρότασή μας ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ από ΟΛΕΣ τις παρατάξεις και από ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους.Καταψηφίστηκε και από αυτούς που ανερυθρίαστα μεταπηδούν από ψηφοδέλτιο σε ψηφοδέλτιο, αποδεικνύοντας πως στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής δεν υπάρχουν «κόκκινες» γραμμές. Η πρότασή μας καταψηφίστηκε και από αυτούς που σήμερα είναι επικεφαλής ψηφοδελτίων και υπόσχονται γενικά και αόριστα μειώσεις.
(Παραπέμπουμε στην πρόταση και στην τελευταία σελίδα της απόφασης του ΔΣ).
Προηγούμενο άρθροΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ… ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΜΙΣΗ, Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ… ΟΙ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΦΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΟΧΙ… ΑΛΛΩΝ ΘΕΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ… ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΝ… (γράφει ο Παναγιώτης Μάνδαλος)
Επόμενο άρθροΗ Συμβολή του «Ελευθερωτού της Θράκης» Χαρισίου Βαμβακά στην Ανασυγκρότηση του Νομού Ροδόπης (1919-1920) (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)