Στο 0-0 έμειναν Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Εορδαϊκός στο «Φώτης Κοσμάς» στα πλαίσια της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησε η ομάδα του Κώστα Βουρδόγλου, αλλά στις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν μπόρεσε να σκοράρει. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι χάνοντας την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, αλλά έχοντας τον έλεγχο στο δεύτερο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σημαντικά τον Εθνικό. Στο 3′ ο Συμεωνίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν θα ανησυχήσει τον Συριτούδη, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 7′ ωραίο σουτ του Τσέκου μέσα από την περιοχή η μπάλα θα φύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Περπερίδη.

Με τη συμπλήρωση 25 λεπτών θα έρθει μία πολή μεγάλη τριπλή ευκαιρία για τον Εθνικό. Ο Γωνιάδης θα σουτάρει δύο φορές μέσα από την περιοχή, αλλά και τις δύο ο γκολκίπερ της ομάδας από την Πτολεμαΐδα θα αποκρούσει ενώ στο τελείωμα της φάσης θα μπλοκάρει το σουτ του Ερκάν. Πέντε λεπτά μετά πολύ καλό σουτ του Πελτέκη, με τον Περπερίδη να βρίσκει ελάχιστα την μπάλα και αυτή αφού θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι θα φύγει κόρνερ. Στο 37′ ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων θα πει «όχι» και στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσέκου από πλάγια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν πολύ λίγες και σε μία από αυτές στο 50′, η απόφαση του επόπτη να υποδείξει (λανθασμένα) σε θέση οφσάιντ τον Γωνιάδη προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλάθλων των γηπεδούχων. Στις δύο τελευταίες σημαντικές φάσεις του αγώνα στην Αλεξανδρούπολη πρωταγωνιστής ήταν ο Τσαμουρλίδης. Στο 75′ με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγεια θα αναγκάσει τον Περπερίδη να αποκρούσει και στο 84′ το ίδιο θα συμβεί και μετά από ένα μακρινό σουτ που θα δοκιμάσει.

Μετά από αυτή την ισοπαλία ο Εθνικός έχει 7 βαθμούς και ο Εορδαϊκός 8. Για την 5η αγωνιστική η ομάδας της Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίσει στην Χαλάστρα τον Καμπανιακό και αυτή της Πτολεμαΐδας στην Κρύα Βρύση τον τοπικό Απόλλωνα.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης, Τορομανίδης, Ερκάν (64′ Κριεζής), Τσέκος, Γωνιάδης (80′ Καραπατσιάς).

Εορδαϊκός (Δ. Σιαπανίδης): Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Σαββίδης, Λιάμης, Αμαραντίδης, Σερσέμης (80′ Χαραλαμπίδης Μ.), Μπίκος, Γιόνδης, Ιωαννίδης (84′ Χαραλαμπίδης Θ.), Μαυροματίδης (59′ Κουλίδης).

Ακούστε αποσπάσματα των όσων δήλωσαν στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το παιχνίδι οι προπονητές και οι παίκτες των δύο ομάδων:

Δημήτρης Σιαπανίδης – Προπονητής Εορδαϊκού

Δ. ΣΙΑΠΑΝΙΔΗΣ 14-10-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Φώτης Αμαραντίδης – Παίκτης Εορδαϊκού

Φ. ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ 14-10-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Κώστας Βουρδόγλου – Προπονητής Εθνικού

Κ. ΒΟΥΡΔΟΓΛΟΥ 14-10-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Γιάννης Γωνιάδης – Παίκτης Εθνικού

Ι. ΓΩΝΙΑΔΗΣ 14-10-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

Προηγούμενο άρθροΤο πρώτο λεξικό του Σαμοθρακίτικου Ιδιώματος
Επόμενο άρθροΤα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής