Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Λευκό ψήφισε η παράταξη Φωτιάδη , στο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης...

Λευκό ψήφισε η παράταξη Φωτιάδη , στο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης και των φορέων της ΑΜΘ κατά των διοδίων στη Μέστη

Λευκό ψήφισε η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον Απόστολο Φωτιάδη, στο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης και των φορέων της ΑΜΘ κατά των διοδίων στη Μέστη και υπέρ των κινητοποιήσεων για την αποτροπή εγκατάστασης και λειτουργίας τους.

Στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης ενημέρωσε το σώμα για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, με την επερχόμενη συνάντηση που επιδιώκουν να έχουν οι φορείς της περιφέρειας με τον υπουργό υποδομών και τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ.

Μάλιστα, όπως σημείωσε, τελικώς και παρά την αρχική απόφαση, τα καταστήματα στις αγορές της Θράκης, δεν θα κλείσουν, την ημέρα της συνάντησης, που εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 31/10.

Οι υπόλοιπες παρατάξεις δήλωσαν ότι στηρίζουν τις κινητοποιήσεις, με μοναδική εξαίρεση τον κ. Φωτιάδη, ο οποίος σημείωσε πως η απόφαση για τα διόδια είναι ειλημμένη, και πως το να την αρνείται κανείς μπορεί να είναι ευχάριστο στα αυτιά των ψηφοφόρων, ωστόσο, όπως είπε, ο ίδιος δεν έχει ανάγκη να λαϊκίζει για να γίνει αρεστός.

πηγη www.alexpoli.gr

Exit mobile version