Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οι ΗΠΑ ανοίγουν 2η βάση στην Αλεξανδρούπολη σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και πρόσθεσε ότι η εξυπηρέτηση των ΝΑΤΟικών συμφερόντων δεν είναι εξυπηρέτηση πατριωτικών συμφερόντων.

Καυτηρίασε το γεγονός ότι η κυβέρνηση εμπλέκει πιο βαθιά και πιο επικίνδυνα τη χώρα σε ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς σχεδιασμούς, ενώ αρνείται να επιστρέψει τα παρακρατούμενα από τους ένστολους και να ταΐσει με ανθρώπινο φαγητό τους νεοσύλλεκτους που στο Μεσολόγγι το συσσίτιό τους είχε σκουλήκια.

Σημείωσε ότι το ΝΑΤΟ επενδύει στρατιωτικά στην Ελλάδα και η κυβέρνηση αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρεμβαίνει σε ιμπεριαλιστές πολεμικές επιχειρήσεις. Ανέφερε ότι το ΝΑΤΟ με πρόσκληση της ελληνικής κυβέρνησης περιπολεί στο Αιγαίο υποτίθεται για τους πρόσφυγες, ενώ οι προσφυγικές ροές εξακολουθούν να έρχονται εδώ. Επιπλέον σημείωσε ότι όταν οι ΝΑΤΟικοί μιλούν για ειδικά όπλα εννοούν πυρηνικά και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να στηθεί βάση και στην Κάρπαθο.

ΠΗΓΗ www.902.gr

Προηγούμενο άρθροΠεριφερειακοί Σύμβουλοι Δράμας της «Περιφερειακής Αναγέννησης»: “Δεν ακολουθούμε τον κ. Πατακάκη στην πορεία που αποφάσισε να ακολουθήσει”
Επόμενο άρθροΤο Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ραφαήλ Κουμεντάκη