«Η ΕΛ.ΑΣ απέδειξε ότι όταν έχει τις σωστές οδηγίες και κατευθύνσεις κάνει το έργο της στο ακέραιο», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος στη συνεδρίαση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, παρουσία του Γραμματέα της Π.Ε, Γιώργου Στεργίου.

Επίσης, ο κ. Χαρακόπουλος χαιρέτησε την επαναδραστηριοποίηση των Τομέων με την ανάθεση της ευθύνης σε εξωκοινοβουλευτικά στελέχη, καθώς, όπως είπε, «το κόμμα μπορεί να είναι ο καλύτερος αγωγός μηνυμάτων της κοινωνίας προς την κυβέρνηση», ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα τομεάρχη Ιωάννα Γκελεστάθη.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος αναφέρθηκε ακόμη στις «νομοθετικές πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις στα ζητήματα δημόσιας τάξης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που διευκολύνουν το έργο της αστυνομίας, όπως η κατάργηση του ασύλου ανομίας στα πανεπιστήμια, αλλά και του νόμου Παρασκευόπουλου, που αποφυλάκισε χιλιάδες κακοποιούς κάθε είδους».

Τέλος, υπογράμμισε ότι «ιδιαίτερα μετά τα γεγονότα του Έβρου και την άψογη στάση των σωμάτων ασφαλείας που φυλάττουν Θερμοπύλες, το κύρος τους αναβαθμίστηκε ακόμη περισσότερο. ‘Αλλωστε, η ΕΛ.ΑΣ απέδειξε ότι όταν έχει τις σωστές οδηγίες και κατευθύνσεις κάνει το έργο της στο ακέραιο».

πηγη www.parapolitika.gr

Προηγούμενο άρθροΛιμάνι – Οδικά – Σιδηροδρομικά έργα κάνουν κόμβο την Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΔράσεις ΕΜΘ για τα 100 χρόνια της ενσωμάτωσης της Θράκης στον Ελληνικό κορμό