Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου στην Τακτική Συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου 2019 έκανε δεκτό το αίτημα του Σωματείου Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου-Μεταφορέων Ν. Έβρου για την εγγραφή του στην δύναμη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου.

Το Σωματείο εκπροσωπεί έναν δύσκολο και πολύπαθο κλάδο, με τους περισσότερους εργαζόμενους σε αυτόν , παρόλες τις αντιξοότητες και την επικινδυνότητα του επαγγέλματος, να μην έχουν ούτε τα βασικά εργασιακά δικαιώματα (Δώρα, Επιδόματα, Άδειες ,ένσημα κλπ).

Ως Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου, δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους , να τους στηρίζουμε στους δύσκολους αγώνες και στις διεκδικήσεις τους.

Χαιρετίζουμε και καλωσορίζουμε το Σωματείο , ευχόμαστε στον Πρόεδρό του, Μινμπασιρίδη Πέτρο και στην υπόλοιπη Διοίκηση καλούς αγώνες με αποφασιστικότητα και πυγμή.

Για το Δ.Σ.

Του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου

Ο Πρόεδρος                      Η Γεν. Γραμματέας

Ασπιώτης Ευστάθιος                Βίτσα Κωνσταντίνα

Προηγούμενο άρθροO Χρήστος Καπετανίδης υποψήφιος με την “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”
Επόμενο άρθροΣε καταγγελίες κατά του Μαξίμου αλλά και της αριστεράς για την πολιτική που ακολουθούν στην Θράκη έναντι των Ελλήνων Πομάκων, Ρομά και Αλεβιτών προχώρησε ο Ν. Κοτζιάς μέσω του Πράττω