Ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν. Δημοσχάκης, σε συνέχεια της συμμετοχής του στην ευρεία και πολυθεματική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Σουφλίου (20/2/2022) με επικεφαλής τον πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. Γιώργο Καββαθά, προέβη σε κοινοβουλευτική παρέμβαση!

Διαβιβάζοντας για ενημέρωση και τυχόν ενέργειες προς τα αρμόδια Υπουργεία Ανάπτυξης-Επενδύσεων και Εσωτερικών, το κοινό ψήφισμα των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων  (ΟΕΒΕ) Α.Μ-Θ, που αποτέλεσε την κοινή συνισταμένη της χρήσιμης σύσκεψης, στο οποίο διατυπώνονται προτάσεις μέτρων στήριξης  της επιχειρηματικότητας και του εμπορίου στον Έβρο και στην Θράκη!!

Ακολουθεί αναλυτικά η κοινοβουλευτική αναφορά:

ΠΡΟΣ :

1. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
2. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ:  ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!!

Ο Βουλευτής Έβρου, Αν.Δημοσχάκης, καταθέτει στο Προεδρείο της Βουλής κοινοβουλευτική Αναφορά, διαβιβάζοντας στα Υπουργεία Ανάπτυξης-Επενδύσεων και Εσωτερικών για ενημέρωση και τυχόν ενέργειες, το κοινό ψήφισμα των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΟΕΒΕ) Α.Μ.Θ σε συνέχεια της πολυθεματικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε (20/2/2022) στο Σουφλί με επικεφαλής τον πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. Γιώργο Καββαθά.

Σε αυτό, διατυπώνονται χρήσιμες προτάσεις αναφορικά με την στήριξη και ενίσχυση του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου του Έβρου και της Θράκης, υπό την σκιά της ενεργειακής και υγειονομικής κρίσης.

Προηγούμενο άρθροΠοϊραζίδου Αλεξάνδρα: Πώς να εμπιστευθεί κανείς τον Λαμπάκη;
Επόμενο άρθροΤρία Βραβεία για τον Δήμο Ορεστιάδας και την Δ.Ε.Υ.Α. Ορεστιάδας στα Best City Awards 2022