Παρατείνεται για άλλους 6 μήνες και μέχρι 28 Σεπτεμβρίου 2020 η παράταση κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Σαμοθράκης, καθώς όπως αναφέρει υφίστανται ακόμη οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την κήρυξη μετά τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα τον Σεπτέμβριο του 2017 και δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη τα έργα αποκατάστασης.

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κυρίου Βασίλειου Παπαγεωργιου που δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια με ΑΔΑ 62ΙΜ46ΜΤΛΒ-Γ3Υ χαρακτηριστικά αναφέρει:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

την παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαμοθράκης της Π.Ε. Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης καθώς εξακολουθούν να υφίστανται οι λόγοι κήρυξης και το έργο της διαχείρισης των συνεπειών από τις καταστροφές που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν στις 25-09-2017 και 26-09-2017, δεν έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με τα ανωτέρω 8 και 9 σχετικά.

Η εν λόγω παράταση κήρυξης θα ισχύει για έξι (6) μήνες, ήτοι έως και 28 Σεπτεμβρίου 2020.

Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΊΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑυτοί είναι οι 11 Τούρκοι που συνελήφθησαν με αντιαρματικά… στα Σεπόλια
Επόμενο άρθροΚ.Βελόπουλος: «Έφυγαν οι Τουρκμένοι από τον Έβρο αλλά δυστυχώς θα ξανάρθουν με 30.000 ποινικούς που άφησε ο Ερντογάν»