Tο πρόγραμμα τριών μεγάλων συναυλιών που πρόκειται να δώσουν μαθητές και καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής μέσα στην εβδομάδα:
Τρίτη 9 Μαΐου 2017: Φιλιππούπολη Βουλγαρίας, αρχαία ρωμαϊκή αρένα, συμμετέχοντας σε σειρά εκδηλώσεων με αφορμή την ανακήρυξη της πόλης ως “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΡΩΠΗΣ 2018”.
Τετάρτη 10 Μαΐου 2017: Αλεξανδρούπολη, νέο Δημοτικό Κηποθέατρο, 20:30 το βράδυ, συμμετέχοντας σε σειρά εκδηλώσεων με αφορμή τα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ 2017”.
unnamed
Πέμπτη 11 Μαΐου 2017: Κομοτηνή, κεντρική πλατεία, 20:30 το βράδυ, συμμετέχοντας σε σειρά εκδηλώσεων με αφορμή τα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ 2017”.
Στις συναυλίες συμμετέχουν η ορχήστρα και η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής ενώ στο δεύτερο μέρος των συναυλιών το πρόγραμμα θα πλαισιώσει με την μαγική φωνή του ο μοναδικός Λάκης Χαλκιάς.
Το πρόγραμμα των συναυλιών περιλαμβάνει κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο, παραδοσιακά τραγούδια της Θράκης όπως και κάποιες εκπλήξεις ειδικά για την περίσταση!
Μη διστάσετε να καλέσετε το 25310 37236 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.facebook.com/pg/mousikokomotinis για περισσότερες πληροφορίες.
Προηγούμενο άρθροΤον Μακρόν ή την Λεπέν; (γράφει ο Μακροδημόπουλος Δημήτρης)
Επόμενο άρθροΟ Τάρσούδης Δημήτρης του ΠΑΣ ΠΡΩΤΕΑ Αλεξανδρούπολης , 2ος στον αγώνα 1.300 μέτρων στην στην Αρχαία Αμφίπολη