Όταν αποφάσισα να θέσω εκ νέου την υποψηφιότητα μου στην κρίση σας, μου είπαν πως η πολιτική είναι ένα μοναχικό ταξίδι.

Τώρα που σιγά σιγά ολοκληρώνεται αυτή η όμορφη διαδρομή, μπορώ να πω με σιγουριά μόνο ένα πράγμα, πως δεν με αφήσατε να νιώσω πότε μόνος.

“Όπου περπάτησα” σας ένιωσα πλάι μου.

Στις περιοδείες μου ανα τον νομό, στην αλληλεπίδραση που είχαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις καλημέρες που ανταλλάξαμε όλο αυτό το διάστημα δεν με αφήσατε να νιώσω ποτέ μόνος.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος λοιπόν, αυτό αποτελεί για μένα μια πρώτη και πολύ ουσιαστική νίκη και σας ευχαριστώ θερμα γι’ αυτό.

Σας ευχαριστώ για όσα μου προσφέρατε όλες αυτές τις μέρες και ελπίζω να φανώ αντάξιος αυτής της καλοσύνης και να σας την ανταποδώσω.

Όλο αυτό το διάστημα θα ήταν πολύ εύκολο να βρω πομπώδεις φράσεις και λέξεις από το παρελθόν της πολιτικής για να απευθυνθώ σε σας, όπως θα ήταν δύσκολο να μην κατανοήσω ότι οι βιβλιοθήκες των αξιών αφορούν πρώτα εσάς.

Θέλω να αγωνιστώ μαζί σας και να φωνάξω δυνατά όπως εσείς.

Θέλω να σας εκπροσωπήσω επάξια γιατί είμαι κάτι δικό σας.

Δεν θέλω να σας αλλάξω σε κάτι. Θέλω να τους αλλάξουμε εμείς.

Ελάτε..

Με εκτίμηση
Μαλτέζος Μενέλαος
Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου
ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία
Οικονομολόγος
Προηγούμενο άρθροΝ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΕΒΡΟΥ: “Είμαστε δίπλα στον δίκαιο αγώνα των υπό διωγμό εργαζομένων του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης”
Επόμενο άρθροΑπό το εργοστάσιο Τζίβρε στο Σουφλί η παρουσίαση των έργων της δράσης ‘’Αναβίωση της Ελληνικής Χειροτεχνίας