ΕΝΦΙΑ 2017

Πριν αναφερθώ στον ΕΝΦΙΑ ,μετά από επίσκεψη μου στους δήμους Διδυμότειχου – Ορεστιάδας πρέπει να μεταφέρω την φωνή των κατοίκων ! Κάθετος Άξονας Αλεξ/πολη – Ορμένιο

από το 2015 με ΤΡΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΗΔΕΝ !  Πρέπει να καταλάβουν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ  και ότι είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! 

Γ.Π.Ν.ΕΒΡΟΥ  ( Αλεξ/πολη – Διδυμότειχο ) . Θέλω να Συγχαρώ το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό  των δυο Νοσοκομείων και επιτέλους  ο Υπουργός  Κύριος ΠΟΛΑΚΗΣ να δώσει λύση στα χρόνια προβλήματα τους για το καλό των Εβριτων !  

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ,ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΥΣΗ !  

Κυρία ΓΚΑΡΑ πριν γίνεται βουλευτής  μαζί κλείναμε τα σύνορα στις Καστανιές για να μην ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΝΑΜΕ !  

Για την Υποβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου στην Λεπτή – Ορεστιάδας  μεταξύ άλλων δεν είδα καμία διαμαρτυρία ! 

Τελικά μήπως είναι αυτό που λέει ο Λαός για την καρέκλα ? η μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του να κλείνεις ένα Σχολείο , Ανοίγεις μια Φυλακή μιας και αρχίζετε και την διαδικασία των Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών ?

Τελικά Κύριοι της Κυβέρνησης πολύ Μπλα Μπλα ,ουσία μηδέν για τον Εβρο !

Με το καλό τέλειωσαν τα Μπάνια του Λαού , ήρθαν οι λογαριασμοί του ΕΝΦΙΑ ! ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΣΙΠΡΑ –ΚΑΜΜΕΝΟΥ !

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ .

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΨΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΤΕΣ .

Κύριε ΚΑΜΜΕΝΕ το 2012 – 2014  λέγατε ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΣ και είχατε και κάποιους Κυρίους θυμάμαι με κουστούμια και γραβάτες να δίνουν νομικές συμβουλές στον ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 19 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ !Εγώ για καλή μου τύχη όπως και άλλοι Βουλευτές των ΑΝΕΛ τότε πληρώναμε τον ΕΝΦΙΑ .

ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ   ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ?  ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΝΦΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ? ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ?  ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Σ’ ΕΣΑΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

« ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ « ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ  !  ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ! ΒΛ. ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΩN ΑΝΕΛ 2012 !  ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΚΟΣΙ ( 20 ) ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ ΜΗΝΑΤΕ ΤΡΕΙΣ ( 3 ) . ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ  .  ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ .  

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ –ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ !  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ  ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ !

ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ  ΛΙΓΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΡΑΤΗΘΕΙΤΕ   ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΛΑΟ  ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ  ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ   !

 

 

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ Δ. ΜΑΡΙΝΟΣ

Τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ 2012-2014

ΕΚΛ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Προηγούμενο άρθροΑναστάσιος Δημοσχάκης: “Έναρξη σχολικής χρονιάς χωρίς δασκάλους για την Σαμοθράκη!”
Επόμενο άρθροΧρήστος Δούκας: “Δεν μπορεί ο κ. Λαμπάκης να μηδενίζει τις προσπάθειες του Ο.Λ.Α. . Δεν δέχομαι την à la carte λογική του Δημάρχου”