Υπό την καθοδήγηση της διοίκησης, του προπονητικού team αλλά και με την συνεργασία της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ξεκινά την χρονιά με στόχο την «αναγέννηση» των υποδομών του.

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν, αποφασίστηκε η επίσκεψη πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα της ανδρικής ομάδας σε κάποιο σχολείο της πόλης με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών και την πρόσκληση τους στον παραδοσιακά επιτυχημένο αυτό χώρο του αθλητισμού για την πόλη μας.

Η αρχή έγινε με την επίσκεψη στο 4ο Δημοτικό σχολείο της πόλης, όπου ο επικεφαλής του προπονητικού team κ. Κασαμπαλής Αθανάσιος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Λέσχης Πετοσφαίρισης κ. Μαρίνο Κυριάκο και από τους νεαρούς άσσους Τσέλιο Παρασκευά και Χαραλαμπίδη Σωκράτη, που φέτος προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα, μίλησαν στους νεαρούς μαθητές παρουσία των δασκάλων τους και τους έδωσαν αναμνηστικές μπάλες υπογεγραμμένες από τους παίκτες της ανδρικής ομάδας, προτρέποντάς τους ν’ ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Δόθηκαν προσκλήσεις για όλους τους μαθητές της 5ης και 6ης τάξης για να παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα συνοδευόμενοι από τους γυμναστές τους και τους δασκάλους του σχολείου, από ειδικό χώρο, μαζί με τους αθλητές των ακαδημιών του συλλόγου.

Οι άνθρωποι του βόλεϊ στην Αλεξ/πολη πιστεύουν ότι μ’αυτή την κίνηση θα εγείρουν το ενδιαφέρον των μαθητών και σύντομα θα δουν στις τάξεις της ομάδας τα επόμενα ταλέντα που θα οδηγήσουν τον σύλλογο στα ανώτατα εθνικά και γιατί όχι και ευρωπαϊκά επίπεδα!

Προηγούμενο άρθροΤράπεζες: Οι Συνεταιριστικές δίνουν τα κλειδιά για να σωθούν-Σεναριο συγχωνευσης της Θεσσαλιας με Εβρου
Επόμενο άρθροΒασίλης Χατζής: Το σχόλιο της εβδομάδας 30/10/15