Για μια ακόμα φορά εθελοντές, σηκώνουν το βάρος της ενασχόλησης με τα αδέσποτα της πόλης, τα οποία εδώ και χρόνια προσπαθούν να φροντίσουν με δικά τους έξοδα, την ώρα που η εγκατάλειψη τους από ασυνείδητους πολίτες γιγαντώνεται. Την πρωτοβουλία αυτή τη φορά πήραν εθελοντές του Πολυκοινωνικού με τη συμμετοχή ανεξάρτητων φιλόζωων.

Το Σάββατο 17/9 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο ΑΠΕΝΑΝΤΙ LIVE (Εμπορίου 22), με σκοπό να βοηθηθούν τα αδέσποτα της πόλης. Αν ταΐζεις αδέσποτα και έχεις φτάσει στα όρια σου με τις τροφές, αν θέλεις αλλά δεν ξέρεις πώς να βοηθήσεις, δήλωσε συμμετοχή και θα λάβεις βοήθεια σε τροφές. Αυτό είναι το μήνυμα της εκδήλωσης για την οποία εργάζονται και συνεισφέρουν εδώ και μέρες, πολλά άτομα.

Στο ΑΠΕΝΑΝΤΙ LIVE το βράδυ του Σαββάτου στις 9, θα γίνει επίδειξη μόδας από το Ατελιέ Ίννα Μόκαλη. Στις 9:30 θα ακολουθήσει πρόγραμμα με ελαφρολαϊκά τραγούδια με την υπέροχη φωνή της Ανδριάνας Γκουργκούνη ενώ στις 10 θα γίνει κλήρωση με δώρα που θα αφορούν τη φροντίδα των αδεσπότων.

Στις 10:15 θα ξεκινήσει το λαϊκό πρόγραμμα με τους Ανδριάνα Γκουργκούνη και Δημήτρη Λαζαρίδη. Δεκάδες καταστήματα, γιατροί και εθελοντές έχουν προσφέρει τροφές και φάρμακα που θα δοθούν σε φιλόζωους.

Υπεύθυνη της διοργάνωσης είναι η Ζέτα Γκούσκου γνωστή ως εθελόντρια του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης καθώς και συχνά παρούσα σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.
Την εκδήλωση στηρίζουν το alexpoli.gr, ο Maximum fm 93,6 και η alfa tv με τον plus 96,6.

Παρουσιάζει ο Θανάσης Τσολάκης.
Αυτό το Σάββατο 17/9 λοιπόν, από τις 9 το βράδυ, μπορούμε να διασκεδάσουμε και μάλιστα με καλό σκοπό!

14360375_1184313041619481_1780726406_o

Προηγούμενο άρθροΤην επόμενη εβδομάδα ο διαγωνισμός για την Εγνατία
Επόμενο άρθροΠροσλήψεις μόνιμων γιατρών στην Ανατολική Μακεδονίας – Θράκη