ΦΙΛΙΠΠΕΙΑ JUNIOR 2023   ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ…

Μεγάλη εμφάνιση και οι μικροί…!!!

Το Σάββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας ο διασυλλογικός αγώνας Προαγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 8-12 ετών) Φιλίππεια 2023 με τη συμμετοχή 700 και πλεον κολυμβητών-τριων από 20 σωματεία της Β. Ελλάδος!

 Οι αγώνες αυτοί αποτελούσαν ένα πολύ δυνατό τεστ για όλες τις ομάδες για την εαρινή περίοδο με το επίπεδο των αγώνων να είναι πολύ υψηλό!

Η ομάδα μας συμμετείχε στους αγώνες με 62 κολυμβητές & κολυμβήτριες και κατέκτησε την 4η θέση στη άτυπη κατάταξη των συλλόγων συγκεντρώνοντας 32 μετάλλια  (9 χρυσά , 16 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια)!!!

Οι κολυμβητές / τριες μας

  • Πραγματοποίησαν 135 νέα ατομικά ρεκόρ στα ατομικά αγωνίσματά τους!
  • Οι 38 κολυμβητές/τριες κατάφεραν και κέρδισαν το έπαθλο ατομικής βελτίωσης της ομάδας μας, πραγματοποιώντας ατομικά ρεκόρ σε όλα τα αγωνίσματα που κολύμπησαν!
  • Η κολυμβήτριά μας Μήτσικα Λυδία κατάφερε και πέτυχε το απόλυτο στα αγωνίσματά της κατακτώντας 3 χρυσά μετάλλια στα 50-100 και 200μ. ύπτιο κοριτσιών 11 ετών, κερδίζοντας έτσι και το κύπελο της διοργάνωσης! 
  • Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς της ομάδας μας που για άλλη μια φορά έδωσαν βροντερό παρών στις κερκίδες του κολυμβητηρίου της Καβάλας!

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στη διοργανώτρια ομάδα του ΝΟΘΑΚ για την άρτια και άψογη διοργάνωση των αγώνων με την τόσο μεγάλη συμμετοχή και τις τόσο μεγάλες απαιτήσεις!

Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ ΟΦΘΑ στις 16/12…!!!   Να είστε όλοι εκεί!!!

 

              ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙΣ (EINSTEIN)

Τα καλύτερα έρχονται!!!

Keep swimming!!!

Για τον ΟΦΘΑ

Το Δ.Σ. & οι προπονητές & οι προπονητές

Προηγούμενο άρθροΟ “πληθωρισμός της απληστίας” ως κυβερνητική πολιτική (γράφει ο Δημήτρης Μακροδημόπουλος)
Επόμενο άρθροΕΒΡΟΣ: Άλυτα πολλά προβλήματα 4 μήνες μετά τις πυρκαγιές…