Μετά το Πάσχα αναμένεται να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για το νέο Καλλικράτη, το οποίο θα παρουσιαστεί νωρίτερα από το προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα, σε περίπου 15 μέρες. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο ραδιόφωνο 247.

«Τέλη του μήνα θα έχουμε το νομοσχέδιο των θεσμικών αλλαγών ώστε μετά το Πάσχα να το ψηφίσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.

Ερωτηθείς για το γεγονός της καθυστέρησης αφού έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την παρουσίαση του σχετικού πορίσματος και ακόμη δεν έχουμε κείμενο νομοσχεδίου ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι κακό που έχει περάσει πολύς χρόνος. Καλό είναι να προαναγγέλλεις και όχι να αιφνιδιάζεις».

Για το χρόνο της διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών ο κ. Σκουρλέτης επανέλαβε ότι θα μετακινηθούν από το Μάιο του 2019, στο φθινόπωρο του ίδιου έτους. «Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, επειδή πρέπει να αποσυσχετιστούν από τις ευρωεκλογές, αυτό έκανε κακό το λένε όλοι, πάνε για το φθινόπωρο του 2019», είπε χαρακτηριστικά.

www.rizopoulospost.com

Προηγούμενο άρθροΠροκήρυξη για την πρόσληψη γιατρών στο νοσοκομείο Έβρου
Επόμενο άρθροΑναστασία Γκαρά: «Εργαζόμαστε συνεχώς για την ελάφρυνση των αγροτών»