Τον Εβρίτη κεντρικό αμυντικό Παναγιώτη Κουρδάκη ο οποίος έχει πολλές παρουσίες από την Superleague και τη Football League απέκτησε η ΑΕ Διδυμοτείχου. 

Ο Κουρδάκης που κατάγεται από την Κυανή έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στο Διδυμότειχο και στη συνέχεια μπήκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Έπαιξε ως δανεικός σε Επανομή, Θερμαϊκό και Πυρσό Γρεβενών, ενώ αφού έλυσε το συμβόλαιο του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» ακολούθησαν ο ΟΦΗ, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων και ΑΟ Χανίων ο οποίος ήταν και ο τελευταίος σταθμός του 27χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Θρακιώτης αμυντικός αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στο Διδυμότειχο έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, αλλά όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Χρήστου Μαυράκη για το ματς της 14ης αγωνιστικής κόντρα στον Πεντάλοφο και το ντεμπούτο του θα γίνει μάλλον στην 15η αγωνιστική της ΕΠΣ Έβρου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μία πολύ σημαντική μεταγραφή για την ομάδα του βόρειου Έβρου, μία μεταγραφή που θα βοηθήσει στον στόχο της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΔ στο Facebook:

«Σε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας της προχώρησε η Αθλητική Ενωση Διδυμοτείχου καθώς απέκτησε τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κουρδάκη,με πολυετή παρουσία στην super league (Πάοκ,Οφη,Ηρακλη,Α.Ο Χανίων.)Ο Παναγίωτης επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του που αναδείχτηκε και γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά μια κίνηση που ξεκάθαρα πλεον οριοθετεί ως στόχο την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία!!!!
Kαλώς ήρθες Παναγιώτη!!» 

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς  Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΣεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Άνθιμος: Ο Έβρος και η Θράκη δεν μπορεί να μετέχει στην εγκατάσταση προσφύγων – Δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω τον τόπο να γίνει νεκροταφείο
Επόμενο άρθροΑσταμάτητοι οι Κύκλωπες, νίκησαν και στις Σέρρες σε ένα τρομερό ματς!