Ο κος Δημήτρης Πέτροβιτς Αντιπεριφερειάρχης Έβρου φιλοξενεί με χαρά κάθε Σάββατο το κινητό συνεργείο αιμοληψιών και τους εθελοντές αιμοδότες στο ποιο όμορφο δημόσιο κτήριο που έχει κατασκευαστεί τις τελευταίες δεκαετίες  στην περιφέρειά μας, το «Νομαρχείο», στον παραλιακό δρόμο απέναντι από τον Φάρο της Αλεξανδρούπολης.

Δίνει έτσι την δυνατότητα στους αιμοδότες  εύκολης πρόσβασης για να προσφέρουν αίμα σε ένα όμορφο και άνετο περιβάλλον. Το προσωπικό μας παρόλη την μείωση  που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια, υπερβάλει εαυτόν, καλύπτοντας με δύο αιμολήπτες την προσπάθεια.

Για να πετύχει αυτή η προσπάθεια χρειάζεται η βοήθεια όλων των πολιτιστικών, αθλητικών, συνδικαλιστικών και άλλων φορέων.

Τους καλούμε σε συνεργασία μαζί μας και με το Σύλλογο Αιμοδοτών να οργανώσουν δράσεις καλώντας συγκεκριμένες ημέρες τα μέλη του να προσφέρουν αίμα στις αιμοληψίες του Σαββάτου 8:30με 13:30 στο Νομαρχείο.

Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε το κοινό σας για τις προγραμματισμένες αιμοληψίες της κινητής μονάδας αιμοληψιών της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας Αλεξανδρούπολης «η Αγάπη πάει παντού» της επόμενης εβδομάδας.

Τετάρτη 1 Μαρτίου στην Φιλλύρα Ροδόπης 22 Φεβρουαρίου στο Αγροτικό Ιατρείο 8:30 με 13:30. σε συνεργασία με τον Δήμο Αρριανών

Παρασκευή 3 Μαρτίου στο   Ορμένιο στα γραφεία του πολιτιστικού συλλόγου9:30 με 13:30. σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ορμενίου

Σάββατο  4 Μαρτίου 2023 στην Αλεξανδρούπολη στο Νομαρχείο στον παραλιακό δρόμο απέναντι από τον Φάρο. 8:30 με 13:30.

Για το προσωπικό της υπηρεσίας αιμοδοσίας

Γεώργιος Μαρτίνης

Προηγούμενο άρθροΟ Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος εορτάζει τα 83α γενέθλιά Του
Επόμενο άρθροTεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του σπουδαίου Θρακιώτη παραδοσιακού μουσικού Καραφύλλη Δοϊτσίδη